dokter neemt me niet serieus

  • #1

    Hi allemaal,

    Ik ben een meisje van 21 en heb best wel een uitgebreid dossier in de psychiatrie.
    Nu heb ik een scoliose, in 2008-2009 een boston brace gedragen. Maar mijn rugklachten zijn gebleven, ik heb eigenlijk altijd rugpijn, zowel boven-midden (waar de bocht zit) als mijn onderrug, mijn nek zit altijd vast en dus kraak ik mijn nek meerdere keren per dag omdat het anders veel pijn doet.
    Ik heb ook last van mijn benen, ze doen soms echt pijn dat er steken in komen maar vaker doet het wel pijn maar gecombineerd met een soort moe/lood gevoel.
    Volgens de osteopaat heeft de scoliose ook betrekking op mijn darmen en lever. De rugspieren in diep in je buik liggen zitten ook vast. Zit nu niet meer bij osteopaat want m'n portemonnaie raakte leeg en het hielp niet.

    Mijn huisarts stuurt me gewoon weg met 'spanning' 'stress' etc. Hij schijnt het gewoon niet te begrijpen. Hoe los ik dit op? Want ik ben er zeker van dat dit echt niet alleen bij stress/psychosomatisch hoort.

    Ik ben het nou echt zat om van hot naar her gestuurd te worden. In 2014 had m'n psych gezegd dat ik naar HA moest gaan voor de klachten, HA heeft me doorverwezen naar de psychosomatiek, en na het tweede consult daar heeft die vrouw gezegd dat ik het maar bij m'n psych moest zoeken.

    Wat nu??? Iemand?? Ben radeloos.

    Reageer
    #2

    Je plaatst 2 topics met verschillende klachten. In beide topics ben je niet volledig in de problematiek die speelt.
    Hier geef je niet aan dat je ook nog een eetstoornis hebt die dus ook invloed kan hebben op klachten die je hier beschrijft.
    In het andere topic geef je niet aan dat je ook nog scoliose hebt die dus op klachten uit het andere topic invloed kan hebben. Daarnaast kraak je dan ook nog meerdere malen per dag je nek, dat ook nog voor klachten kan zorgen.

    Zo kun je dus verschillende verklaringen voor klachten krijgen die niet met elkaar stroken.

    Als ik de 2 topics bij elkaar bekijk, zijn er klachten die door de eetstoornis veroorzaakt kunnen worden, door de scoliose en daarnaast acht ik het niet voor onmogelijk dat je ook last hebt van psychosomatische klachten.

    Ik denk dat de psychiater in eerste instantie de goede arts is.

    Reageer
    #3

    Je arts linkt het prima te snappen eetstoornis is psychisch en de rug/nekklachten ed kunnen van stress komen niet te ver zoeken gewoon doen wat de arts adviseerde en hij stelt een diagnose dus waarom zou hij je niet serieus nemen waar baseer je dat op?

    Reageer
Reageer op: dokter neemt me niet serieus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief