menstruatie is de laatste maanden anders al ik gewend ben.

  • #1

    Hallo,

    mijn menstruatie is nu al 3 maanden niet zoals dit normaal gaat, de eerste keer had ik maar licht bloedverlies, de maand daarop was ik 2 dagen overtijd en ook erg licht. en de 3de maand was ik 1 dag overtijd en maar een halve dag een beetje bloedverlies. ik heb toen een zwangerschapstest gedaan en deze was negatief. enig idee waar dit door kan komen? moet ik mij zorgen maken? ik slik de pil en daardoor heb ik normaal altijd een regelmatige cyclus.

    Reageer
    #2

    Wat noem je overtijd?

    Als je de pil slikt, is overtijd wanneer je tijdens de stopweek helemaal geen onttrekkingsbloeding hebt gehad maar daarna.

    Een onttrekkingsbloeding hoeft niet altijd precies op dezelfde dag te komen. Als het maar in de stopweek is. Dat je bloedingen minder worden kan eventueel door de pil komen. Ga hiervoor wel even naar de huisarts.

    Reageer
Reageer op: menstruatie is de laatste maanden anders al ik gewend ben.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief