na menstruatie heb ik krampen in eierstokken en rare afscheiding

  • #1

    Na mijn menstruatie heb ik vaak krampen aan mijn eierstokken. Gedurende de ganse maand heb ik ook vaak een afscheiding die zowel doorschijnend, wit als bruin ziet.
    5 jaar geleden werden nl. bij mij fybromen en cysten verwijderd van eierstok en baarmoeder wat ontdekt werd door een bloeding van meer dan een maand.
    Zouden bovenstaande zaken betekenen dat ik opnieuw te kampen heb met gezwellen in mij buik?
    Moet ik mij zorgen maken, of is dit het begin van de menopauze, ik ben nu 41 jaar.
    Graag had ik hierover info ontvangen.

    Reageer
    #2

    Hierbij kan ik ook zeggen geen enkele anti-conceptie te nemen. De afscheiding komt eerder in slijmproppen, de ganse maand.
    Laatst had ik hevige pijn aan mijn rechtereierstok bij het vrijen, wat ik ook heb ervaren de eerste keren na mijn operatie, maar dat is plots gestopt, ik vermoed dat dit nog kwetsbaar was van de operatie zelf, maar nu ben ik niet geopereerd en heb ik toch dit hevige pijn. Moet ik hiermee naar de huisarts of maak ik mij als 41-jarige hiermee alleen maar belachelijk?

    Reageer
    #3

    Nee, je maakt je niet belachelijk, je moet naar de huisarts. Je hebt een belaste gynaecologische voorgeschiedenis en reeele klachten. Ga maar!

    Reageer
Reageer op: na menstruatie heb ik krampen in eierstokken en rare afscheiding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief