1 week te vroeg ongesteld

  • #1

    Ik heb normaal een heel regelmatige cyclus van 32 dagen. Nu ben ik ineens een week te vroeg ongesteld geworden. We zijn wel bezig om zwanger te worden. Heeft iemand dit al een meegemaakt en was het eenmalig dat je eerder ongesteld werd of bleef het onregelmatig en had het een oorzaak?????

    Reageer
    #2

    Wie heeft vastgesteld dat het ongesteldheid is? Is het wel menstruatie bloed? Is het misschien een innestelingsbloeding of een ovulatie geweest?

    Reageer
    #3

    Ik weet niet of het echt ongesteld zijn is. Het is wel iets minder dan normaal en heeft ook maar 2 dagen geduurd. De eerste dag had ik ook wel wat krampen. Maar normaal ben ik 4 a 5 dagen ongesteld en heb dan zeker 2 a 3 dagen last van erge krampen. Denk je dat het dan nog een innestelingsbloeding kan zijn? Ik dacht dat dat altijd maar een beetje bloed was.

    Reageer
    #4

    hallo
    ik had ook een dringende vraag
    ik ben ineens 2 weken naar mijn laatste menstruatie zomaar weer gaan bloeden heb normaal een cyclus van 21 dagen en altijd optijd, nu bloed ik al 6 dagen (begon met licht rose bloed is nu donkerder met stolsels dit begon 7 dec) en zou het pas deze week moeten worden het is niet zoveel als mijn ongesteldheid maar soms houd mijn maandverband het niet nu viel er gister een stukje "vlees" leek het wel ik heb ook op mijn vruchtbare dagen sex gehad gebruik ook geen pil ofzo nooit gedaan en heb dit ook nog nooit eerder meegemaakt normaal moet ik echt 3/4 ibuprovens slikken voor de pijn als ik ongesteld ben nu dus niet
    werd 20-11 ongesteld tot 25-11 en rond de 28 was me eisprong heb ik later uitgerekend en had de 28e ook sex!! nu maak ik me dus heel erg ongerust wat dat stukje vlees kan zijn en is dit nou een miskraam?
    hoop dat ik hier wat informatie kan krijgen had de huisarts gebeld maar die was gesloten vandaag

    Groetjess

    Reageer
    #5

    Ja, dat zou kunnen. ga even naar de huisarts voor onderzoek.

    Reageer
    #6

    heb precies het zelfde
    ook met nog een kinder wens
    maar nee is geen miskraam althans het was nog niets
    maar denk dat dat het antwoord is
    ons lichaam zei nee nu niet

    Reageer
    #7

    Nou ik denk wel dat het een miskraam kan zijn want op die site zou dan 7 dec me innesteldag zijn en vanaf die dag begon ik met lichtroze te bloeden en werd paar dagen na de sex erger als een normale ongesteldheid en dat is nu nog steeds het geval ik gebruik ook geen pil of dergelijke heb zelfs sinds 2 maand pas sex heb daar altijd netjes mee gewacht.
    vandaar dat ik het ook allemaal zo vaag vind en de assistende van de huisarts nam het ook niet echt serieus ofzo is er dan nog een kans dat ik zwanger kan zijn of dat helemaal niet meer weet iemand hier dat toevallig?

    Groetjes

    Reageer
    #8

    ik dit hetzefde nu, week te vroeg mijn regels!wij willen zwanger worden,maar al die ontregelingen kan ne mens nimeer volgen,ppppfff

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Heb je al langer last van deze onregelmatigheden of tussentijdse bloedingen?

    Reageer
    #10

    Hoi

    Ik heb ook een vraag, ik ben 25 december voor het laatst ongesteld geweest , en daarna gestopt met de pil.
    Ik heb vandaag ineens een bloeding.. het is een lichte bloeding en donker van kleur.
    Ik moet eigelijk pas 25 januari weer ongesteld worden, dus ik ben 3 weken te vroeg.. dit lijkt mij heel vreemd.
    Zou dit een innestelingsbloeding kunnen wezen?

    Groetjes Maris

    Reageer
    #11

    Nee kan geen innesteling zijn. De ovulatie vind normaal 2 weken na 1ste dag menstruatie plaats en de innesteling 1 week daarna (dus 1 week voor je weer ongesteld zou moeten worden). Helaas, gewoon een tussentijdse bloeding denk ik.

    Reageer
    #12

    oke , het duurt dat ook niet lang want het is alweer weg ...haha... gewoon de volgende menstruatie afwachten en hopen dat die uitblijft.
    Mijn vriend en ik zijn aan het proberen om zwanger te raken.

    groetjess Maris.

    Reageer
    #13

    ga met tussentijds bloedverlies altijd even naar de huisarts, die kan even een uitstrijkje maken.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #14

    Een enkele keer tissentijds bloedverlies kan vele oorzaken hebben en meestal blijft het bij deze ene keer zonder dat de oorzaak bekend wordt. Als je hier vaker last van hebt, bespreek dit dan even met de huisarts.

    Reageer
    #15

    Hallo, ik heb een dringende vraag, namelijk ik en me man zijn al een maand bezig om zwanger te worden. Dat wil zegge dat Ik al een maand onveilig sex heb gehad en ook tijdens de vruchtbare periode,ik had 3 dage last van pijnelijke borsten en rugpijn en normaal heb ik daar noout last van maar ben een week te vroeg ongesteld geworden. Normaal ben ik altijd op tijd ongesteld en ik heb een cyclus van 28 dagen maar dit keer had ik echt hevige pijn dan normaal ik weet niet zeker of dit een menstruatie is? Want de hoeveelheid bloedverlies is normaal groetjes roos

    Reageer
Reageer op: 1 week te vroeg ongesteld


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief