Geen ovulatie??

  • #1

    Hi allemaal, misschien dat iemand zich hierin herkend.
    Ik heb altijd een regelmatige cyclus sinds een aantal jaren.. 27 dagen 28 dagen etc in ieder geval niet langer dan 30 dagen.

    Dmv temperaturen én ovulatietesten kan ik goed mijn eisprong vinden en dus mijn lh piek. Deze cyclus ben ik gestart op cd 7 aangezien ik weleens een erg vroege lh piek heb gehad. Ik zit nu op cd 26 en nog steeds geen lh piek! Dit is toch vreemd? Zwanger kan ik niet zijn want ik heb lage temperaturen, ik heb geen sex gehad na mijn menstruatie (laatste keer was laatste dag van mijn vorige cyclus en de volgende dag zwaar ongesteld geworden.

    Ik begrijp dit niet en maak me zorgen. Laatste keer dat ik zoiets had was jaren geleden. Ik ben momenteel ook aan het vasten zou het daardoor komen dat ik geen lh piek kan vinden? Ik test zelfs 2 keer per dag.

    Voor de rest voel ik me ok, ik heb wel war steekjes in mijn onderbuik alsof ik ongesteld moet gaan worden maar dit kan toch helemaal niet zonder eisprong?? Ik heb 'm echt niet gemist want ik test al zo lang met hele goede ovulatietesten en temperatuur blijft laag.

    Wie heeft dit ook gehad? 🙁

    Reageer
    #2

    Niemand ooit meegemaakt dit? 🙁

    Reageer
    #3

    Als ik me daar ongerust over zou maken, zou ik naar de huisarts gaan.
    Dan krijg je een antwoord gebaseerd op jou situatie en niet op wat iemand anders eventueel mee gemaakt heeft.

    Reageer
    #4

    Ik ga toch niet voor elke scheet naar de huisarts? Ik vraag enkel ervaringen aan mensen die intermitting fasting doen en waarvan hun cyclus ook daardoor in de war is geraakt.

    Reageer
    #5

    Je hoeft niet zo gepikeerd te reageren, je schrijft zelf dat je je zorgen maakt.
    Als ik me zorgen maak over mijn gezondheid, ga ik naar een arts.
    Van vasten kan je cyclus idd in de war raken.

    Reageer
    #6

    Waar leest u dat ik gepikeerd reageer? Ik zeg enkel dat ik niet voor elke klein dingetje naar de huisarts ga. Ja, ik maak me zorgen omdat ik dit voor het eerst meemaak. Excuses als u dat anders heeft opgevat.

    Reageer
Reageer op: Geen ovulatie??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief