BEN IK ZWANGER????? HELP ME!!!!

Online ZorgZus
 • #1

  Beste mensen, ik heb echt jullie hulp nodig!!!!

  Ik heb deze maand op 2 juni “seks” gehad met mijn vriend. We hebben toen 4 keer geprobeerd om seks te hebben maar iedere keer lukte het maar niet om zijn piemel in mijn vagina te krijgen en seks te hebben. Ook was ik op 2 juni 4 dagen ongesteld.

  Ik heb op deze dag alsnog de Morning After Pill genomen een uur of twee uur later, ik heb de EllaOne genomen.

  Op 13 juni was mijn ovulatie dag en heb ik geen seks gehad. Op 14 juni hebben mijn vriend en ik ORALE seks gehad. Ik heb hem toen hoofd gegeven en hij heeft mij toen gefingeerd. 10 minuten daarna heb ik mijn vagina alsnog gewassen voor de zekerheid, maar we hebben GEEN SEKS gehad.

  Op 17 en 18 juni merkte ik ineens dat mijn afscheiding verminderde, ik had BIJNA GEEN afscheiding meer. Terwijl normaal gesproken ik afscheiding DOOR DE HELE DAG heen heb en ik dus best was afscheiding heb.

  Toen op 19 juni, en vandaag 20 juni, heb ik ineens last van een KLEIN BEETJE (licht) bruine afscheiding bij het afwegen.

  Ik heb dit toen opgezocht op het internet en het zou dus innestelingsbloed kunnen zijn. Ook heb ik toen de datum van mijn (mogelijke) innesteling berekenend en dat was dus op 18 juni.

  Alleen heb ik geen seks gehad en waren de pogingen tot seks gefaald, ook heb ik gelijk de Morning After Pil ingenomen. Dus ik ben nu echt bang dat ik zwanger ben.

  Mijn menstruatie moet op 27 juni komen deze maand, ik heb een cyclus van ongeveer 28 dagen, ik ben onregelmatig.

  DUS BEN IK NOU ZWANGER????? IK HEB ECHT JULLIE HULP NODIG!!!!!!

  Reageer
  #2

  Op de manier zoals je het beschrijft kun je dus sowieso niet zwanger raken. Het bloedverlies dat je nu hebt kan door de MAP worden veroorzaakt

  Reageer
  #3

  Ik dacht zelf ook dat het een mogelijke bijwerkingen van de MAP pil kan zijn, alleen staat dit nergens in de bijsluiter van de EllaOne pil.

  Ook kan ik geen informatie vinden over wanneer, hoeveel en tot hoelang een mogelijke bloedverlies door de MAP pil kan komen.

  Reageer
  #4

  Dat kan voor iedereen verschillend zijn

  Reageer
  #5

  Erg bedankt! Zijn er ook andere mensen die zoiets hebben meegemaakt?

  Reageer
Reageer op: BEN IK ZWANGER????? HELP ME!!!!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief