Ontregelde hormonen (23 jaar)

 • #1

  Ik ben 23 jaar oud en ik heb sinds 3,5 maand last van een ontregeling in mijn hormonen.
  Het begon toen mijn menstruatie uitbleef en ik voor 5 dagen lang alleen bruine afscheidinf had. Mijn eerste gedachte was natuurlijk: 'Ik ben zwanger!'
  Dus deed ik op donderdag 9 juli een zwangerschapstest. (Ik plaste erop ipv dat ik het eerst in een bakje deed zoals normaal gesproken) Deze test was positief. Daarna nog veel testen gedaan verspreidt over dagen en weken en die waren allemaal negatief. Die donderdag werd ik ook eindelijk ongesteld, maar dit duurde maar een paar dagen en ik had nauwelijks pijn terwijl ik normaal gesproken een volle week ongesteld was en kapot ging van de pijn. Sindsdien elke maand overtijd en vreemd ongesteld. Deze maand kreeg ik ook een, naar mijn idee, schimmelinfectie. Deze was milder dan ik ooit had gehad dus ik wachtte tot het vanzelf over ging. Dit ging het helaas niet en toen ben ik 3 augustus naar de dokter gegaan. Zij zei dat het hoogst waarschijnlijk wel een schimmelinfectie was en zag ook witte 'brokken'. Ik heb miconozol gekregen (zalf voor vaginaal gebruik, werkt normaal gesproken als een speer), maar dit werkte niks.
  Ook kwam ik alleen maar aan in gewicht en ben ik nu een maand op dieet met coaching en sport ik 3 x in de week in de sportschool (iets wat ik normaal niet doe) en val ik NIKS af.
  Nu ben ik vorige week donderdag naar de dokter geweest omdat ik echt het gevoel heb dat er iets mis is. Mijn schimmelinfectie is er met vlagen dus deze kon ze niet meer zien, maar ze vond het wel vreemd en heeft me daarom laten bloedprikken op schildklier, glucose en zwangerschap. Hier kwam allden niks uit.
  Als kers op de taart was ik 10 oktober ongesteld geworden tot ongeveer de 15e (Hou ik niet precies bij) en ben ik het vanmiddag wéér geworden.

  De dokter weet het niet en ik weet het al helemaal niet, want Google zegt zo veel verschillende dingen, haha.

  Is er iemand die een idee heeft?
  Alvast bedankt. 🙂

  Reactie
  #2

  Vraag een verwijzing voor de gynaecoloog

  Reactie
Reageer op: Ontregelde hormonen (23 jaar)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief