Miskraam of deciduaal weefsel?

 • #1

  Hallo allemaal,

  vandaag iets vreselijks meegemaakt. De hele dag kramp gehad en later in de avond werden deze krampen echt heel erg, ondragelijk zelfs. Van het avondeten weggelopen omdat ik gewoon niet aan tafel kon zitten van de pijn en zeker niet kon eten. Ik lag echt krom van de kramp.

  Nu ben ik naar de wc gegaan en had daar heel erg het gevoel dat ik moest persen of dat iets er uit wilde. Ik heb het geprobeerd maar niets kwam.

  Vervolgens op de grond gelegen en het enige wat hielp was met mijn benen wiebelen en heen en weer schommelen. De pijn kwam in grote golven, op dit moment heb ik ook nog het gevoel dat ik moet spugen. Ik heb koortsachtige gevoelens en zweet me kapot en de volge de seconden ben ik weer heel erg koud.

  20 minuten later voel ik me uit het niets beter en sta ik op en op dat moment voel ik iets. Ik kijk en ik zie een vlezig stukje rood met huidskleur, het heeft meerdere hobbels en heeft een rare textuur.

  Mijn vraag is nu, heb ik een miskraam gehad? Ik slik de pil en heb omveilige seks. Ik ben 2 maanden geleden met de pil begonnen en dit was mijn eerste stopweek. Na 12 dagen dat ik de pil slikte ben ik begonnen het onveilig te doen.

  Help! Het was een hele nare ervaring en het idee van een miskraam vind ik vervelend. Misschien weet iemand hier wat het is?!?!

  Reactie
  #2

  Het was wellicht beter geweest om niet meteen de pil door te slikken. Het kan een stukje baarmoederslijmvlies zijn geweest dat los komt bij de menstruatie. Ik raad je aan om de komende 3 strippen toch een stopweek te houden

  Reactie
  #3

  Wat dacht je van klachten door pilgebruik? Die bevordert een toestand van oestrogeendominantie. Bloedklonters kunnen wijzen op tekort aan progesteron ofwel oestrogeendominantie.

  Reactie
  #4

  Dus ik zou de volgende 3 keer dat ik de pil slik een stopweek moeten doen?

  De reden dat ik de pil slik is juist tegen de krampen die ik heb. Daarnaast ben ik altijd de ene keer niet eens genoeg ongesteld voor een tampon en de andere keer kan ik mijn huis bijna niet uit omdat ik dan weer doorlek. Vandaar dat ik nu de pil slik, dan kannik 4 keer in het jaar ongesteld worden in plaats van 12!

  Bedankt voor het antwoorden 🙂

  Reactie
  #5

  Ik zou dat wel aanraden.

  Reactie
Reageer op: Miskraam of deciduaal weefsel?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief