Menstruatiepijn

  • #1

    Ik heb verschillende onderzoeken  gehad doot een gynaecoloog, eerst kwam er endometriose uit, 2e keer kwam er niks uit en hier moet ik het mee doen, nu wil de huisarts me niet doorverwijzen ( 2 huisartsen gevraagd)

    Maar ik blijf met de pijn zitten, en het ziekenhuis zegt dqt ik alleen contact met hun mag opnemen als ik zover ben om te beginnen met ivf, omdat ik dus ook geen kinderen kan lrijgwn, maar over de pijn zeggen ze niks meer.

    Maar ik kan niet lopen van de pijn, 9 van de 10 keer.

    Wat kan ik hier mee?

    Reageer
    #2

    Dan zul je toch het gesprek met de huisarts aan moeten gaan en duidelijk maken dat je naar een gynaecoloog wilt.

    Reageer
    #3

    Endometriose zou je moeten laten onderzoeken. Denk vooral aan de rol van je voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen. Overigens zegt gewoon bloedonderzoek niet zo heel veel over tekorten. Denk aan stofjes als magnesium, vitamine B en D en gammalinoleenzuur. En oestrogeendominantie kan een rol spelen. Moeilijk zwanger worden kan ook met dit soort factoren te maken hebben. Zeker na pilgebruik kan je lichaam flink ontregeld zijn, wat je zou moeten bijsturen. Pilgebruik bevordert die oestrogeendominantie.

    Reageer
    #4

    Wat vreselijk om te horen dat je zo veel pijn hebt. Dat is toch niet leefbaar??

    Is de pijn zoiets als menstruatiekrampen? En zo ja, helpt de pil dan? Bij mij wel. Daarom slik ik die altijd.

    Ik ben heel benieuwd of je misschien iets anders kunt proberen. Je hebt vast alles al geprobeerd?

    Overigens kun je ook om je huisarts heen: zeg bv dat je een verwijzing naar de pijnpoli wil. Ga dan naar een ziekenhuis en laat de specialist daar je zo nodig intern doorverwijzen naar een specialist die wel helpt.

    Wat een bullshit dat je niet wordt geholpen. Sterkte.

     

    Reageer
Reageer op: Menstruatiepijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief