Zorgen

  • #1

    Hoi,

    ik weet best wel veel over hormonen, de pil & zwangerschap maar ik merk dat als het jezelf overkomt dat ik toch met vragen zit..

    Sinds april  ben ik met de pil gestopt, toen was tot juni onregelmatig, juni-juli weer regelmatig en nu ben ik weer sinds augustus super onregelmatig (echt cyclussen van 40+ dagen)

    de vorige keer toen ik 21 dagen laat was, heb ik toch maar een test gedaan en die was negatief.. De huisarts vind het pas zorgelijk als het na een jaar nog steeds onregelmatig is.

    ook ben ik naar de echoscopist geweest voor verdenking PCOS maar mn eierstokken/ eitjes zien er goed uit..

    Nu ben ik weer 13 dagen laat. Afgelopen zaterdag had ik echt heftige buikpijn, bijna verglijkbaar met lichte weeën (stel ik mij voor). Na een pcm ging het gelukkig beter.

    nu denk ik niet zwanger te zijn (door nauwkeurig gebruik condooms) maar je weet het nooit en ik vind het wel irritant worden al moet ik elke keer testen doen..

    wat moet ik hiermee?

    Reageer
    #2

    Je kunt een verwijzing voor de gynaecoloog vragen..
    Maar ontpillen kan maanden tot wel 1 jaar duren. dat is niet voor iedereen hetzelfde

    Reageer
Reageer op: Zorgen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief