Zorgen

  • #1

    Ik ben sinds 1 week aan de pil en ik merk dat mijn klachten sinds dien zijn begonnen. Ik moet de laatste tijd steeds in de ochtend ontlasten, maar dan is het heel weinig. Gewoon een kleine keutel van zo’n 10 cm ongeveer. Soms moet ik dan ‘s avonds ook. Een tijd geleden had ik bloed bij het afvegen maar daar ben ik al voor naar de huisarts geweest en dat waren scheurtjes. Dat bloed is nu opgehouden maar nu heb ik dus dit weer. Kan het dat door de pil mijn darmen een beetje op hol zijn geslagen of zou het een ernstiger iets zijn?

    Reageer
    #2

    Het zou ook kunnen liggen aan wat je eet en drinkt

    Reageer
    #3

    Hey! Dit kan zeer zeker door de pil komen. Ik had tijdens mijn pilgebruik waanzinnig veel last van mijn darmen. Heel pijnlijke krampen, platte ontlasting, winderigheid, elke dag wel iets! Sinds ik gestopt ben zijn deze klachten snel afgenomen! Bespreek het met je dokter!

    Reageer
Reageer op: Zorgen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief