Dringend

  • #1

    Hallo

    Mijn zus 18 jaar heeft sinds mei klein beetje bloedverlies. Maar we moesten een echo doen en daar was niets speciaal te zien.
    Ze hebben wel chlamadyia gevonden daar kreeg zei in mei antibiotica tegen.

    Daarna klein beetje blozdverlies telkens tot nu ongeveer.

    Sinds 2 weken erg koorts in het begin met pijn aan haar ribben.
    De dokter dacht eersr gastro en de 2de week omdat het niet voorbij ginf haar koorts stuurde ze ons naar een echografie voor een appendix.
    Maar daar ook niets maar na 10 dagen omdat de koorts niet voorbij ging, heeft de dokter bloed geprikt maandag de 22ste juli en alles was ofwel te weinig ofwel te veel we moesten met spoed naar ziekenhuizen.
    Dus gisteren vlug naar ziekenhuis en haar crp eiwitten was op 315 wat veel te veel is want moet meestal tussen 0 en 6 zijn.
    En haar leverwaarden ook helemaal veel te hoog allemaal.

    Bij spoed hebben ze verschillende examen gedaan radiografie ribben en torax, echografie bovenbuik onderbuik ze is bij de gynecologie geweest. Ze hebben uit al die examens niets gevonden en de reden dzt ze koorts s morgens en s avonds heeft nog altijd niet gevonden.

    Vandaag de 1ste dag dat ze daar bleef overnachten ze nemen haar bloed s morgens en s avonds wanneer ze koorts heeft om te zien waarom het terug komt om zo achter een virus of bacterie te zoeken maar ik kan dat niet meer aan wzt ze heeft ijzertekort en is al zwak !

    De dokters weten het niet en heb gevoel dat ze ook niet veel doen terwijl mijn zusje daar zit te wenen en daar moet blijven in het ziekenhuis.

    Heeft iemand dat al meegemaakt ? En weet waarom die koorts niet voorbij gaat ?

    Gr

    Reageer
Reageer op: Dringend


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief