Dringend hulp

 • #1

  Hoi allemaal,

  Alvast mijn excuses als dit onderwerp niet helemaal bij het juiste forum staat. Momenteel heb ik last van veel verschillende klachten die allemaal een andere factor hebben.

  sinds een paar dagen ( afgelopen dinsdag) werd ik snachts opeens wakker met een stekend en opgeblazen gevoel. De pijn was zo heftig dat ik dit niet helemaal kon plaatsen. Mijn hele buik was opgezwollen en hard. Zelf heb ik de ziekte pds ( prikkelbaardarmsyndroom), maar het zit momenteel echt veel verder naar onder, gericht op de eierstokken en baarmoeder. Ik gebruik momenteel de prikpil maar ik weet niet of dit een bijwerking kan zijn. Andere vriendinnen van mij beweren de theorie zwangerschap en hoe meer je googeld hoe banger ik hier eigenlijk van word. Urine test heb ik ingeleverd en die was voor de rest helemaal goed. Pijn blijft aanhouden na naproxen en alive.

  Iemand enig idee ? Door de Corona ga ik momenteel ook liever niet naar de huisarts

  Reactie
  #2

  Hormonale anticonceptie verstoort je eigen hormoonhuishouding en zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen, waaronder zink. NSAID's ontregelen ook je hormoonhuishouding en zorgen, door irritatie van de slijmvliezen, voor verlies van vele voedingsstoffen.

  Zou voor je pds een natuurgenezer raadplegen; iemand die kijkt naar je voedingspatroon, darmflora en wat voedingssupplementen voorschrijft.

  Reactie
  #3

  Ik denk dat het verstandig is om toch maar even naar de huisarts te gaan met de klachten

  Reactie
Reageer op: Dringend hulp
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief