Menstruatie te vroeg

Online ZorgZus
 • #1

  Hey!

  Ik moet nog 3 pillen slikken van mijn pilstrip, zo’n 3-4 dagen later zou ik dan mijn regels moeten hebben (in this case : de 23ste normaal gezien)

  Ik heb deze maand denk ik 5-6x seks gehad, zowel soms met als zonder condoom.

  Sinds gisteren heb ik last van bruine/ donkere slijmpjes en daarstzaks leken ze precies een serieuze roze gloed te hebben en lijkt op mijn “normale” menstruatie...

  Zelf heb ik soms wat last van stress en eet zo’n 1000-1200 calorieën per dag sinds bijna 2 weken (ik hou dit bij met een app, niet super gezond maar altijd beter dan een dieet, om zo’n 1-2 kilo’s af te vallen)

  Enig idee wat dit zou kunnen zijn?

  Alvast bedankt x

  Reageer
  #2

  "en eet zo’n 1000-1200 calorieën per dag sinds bijna 2 weken (ik hou dit bij met een app, niet super gezond maar altijd beter dan een dieet, om zo’n 1-2 kilo’s af te vallen)" Dat is dus beslist NIET beter dan een dieet. Veel te weinig. Dit gaat ten koste van spierweefsel. Als je daar dan nog wat stress bij hebt is het niet zo raar dat je klachten gaat krijgen

  Reageer
  #3

  Het beste voor een   gezond gewicht en goede gezondheid is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Calorieën tellen heeft geen zin. Dan krijg je tekorten aan voedingsstoffen en je lichaam gaat op de spaarstand. En je zou je eens kunnen verdiepen in wat de pil allemaal doet met je lichaam, zoals je eisprong onderdrukken en oestrogeendominantie bevorderen.

  Reageer
Reageer op: Menstruatie te vroeg
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief