Hevig bloedverlies met weefsel

  • #1

    <b>Ik heb sinds dat ik gestopt ben met de pil hele hevige menstruaties. Bijna iedere keer heb ik op de eerste dag een (of meerdere) stukjes in mijn bloed zitten wat bijna te vergelijken is met een eitje dat niet bevrucht is of zo iets dergelijks. Moet ik me zorgen maken ik ben pas 20?</b>

    Reageer
    #2

    wat bijna te vergelijken is met een eitje dat niet bevrucht is of zo iets dergelijks  Heb je dan wel eens van die eicellen gezien? Daar is normaal een microscoop voor nodig. Ze hebben een diameter van 0,15 mm. Dat is kleiner dan het puntje op de j.

    Wat je verliest is baarmoederslijmvlies. En dat is vrij normaal. Dat komt namelijk los in de baarmoeder en zorgt zo voor de menstruatie.

    Reageer
    #3

    Wat de pil doet met je lichaam dat het allerlei voedingstoffen kan onttrekken aan je lichaam. Zo wordt het kopergehalte hoger, ten nadele van het zinkgehalte. Ook kan je een tekort krijgen aan stoffen als vitamine B.

    Ook bevordert de pil een toestand van oestrogeendominantie, wat wil zeggen dat het progesteron dan te laag is. Dat kan je bijsturen met je voeding - snelle koolhydraten vermijden - en leefstijl en aanvullende middelen. Zo kan progesteroncreme, een volkomen natuurlijk middel, helpen om de boel weer in balans te brengen. Je menstruatie wordt er korter en veel lichter door en je humeur wordt er beter door.

    Reageer
Reageer op: Hevig bloedverlies met weefsel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief