Hevig bloedverlies.

Online ZorgZus
 • #1

  Hey, ik maak me best wel zorgen en hoop dat iemand me hierbij kan helpen.

  Ik slik al zo een 9 maanden de pil nu. Begin juni, rond de 2-3e ben ik ongesteld geweest voor een paar daagjes en heb ik daarna weer de pil ingenomen. Ik slik die elke dag goed en op de juiste tijdstip.

  Afgelopen donderdag en vrijdag heb ik seks gehad met mijn vriend en begon ik in de avond opeens een beetje te bloeden. Dit vond ik vreemd omdat ik dit normaal nooit heb na de seks. Het was ook niet anders dan alle andere keren.

  Vervolgens, gisteren en vandaag heb ik enorm veeeel gebloed. Lijkt bijna een bloedbad gewoon. Ik vind dit best raar aangezien ik de pil gewoon goed heb geslikt. Daarnaast ziet het er echt niet uit als "menstruatiebloed" maar normaal bloed. Het heeft ook geen vieze geur.

  Ik maak me best wel zorgen nu en weet eventjes niet wat ik moet denken. Wat zal het zijn? Ik doe het wel onveilig, maar slik wel de pil. En daarnaast hou ik regelmatig ook bij of ik zwanger ben of niet.

  Is het een mogelijkheid dat het door de seks kwam, of ben ik misschien zwanger en zijn dit verschijnselen? Of ben ik zwanger maar is dit een miskraam? Ik zit mezelf helemaal gek te maken qua gedachtes maar ik moet even stilstaan bij de feiten.

   

  Ik hoop dat iemand me kan helpen.

  Reageer
  #2

  Met zwangerschap zal het niet te maken hebben, maar ik denk wel dat het goed om morgen even naar de huisarts te gaan

  Reageer
  #3

  Is goed, ik ga hem morgen bellen dan gelijk. Ik besef me ook net dat ik die avond ervoor veel alcohol heb gedronken en ik daarna veel begon te bloeden. Zou het hierdoor ook kunnen? Ik had vorige maand ook eventjes dat ik alcohol dronk en opeens begon te bloeden beneden. Maar toen stopte het na eventjes. Nu bloed ik al 3 dagen bijna. en is het heel veel.

  Reageer
  #4

  Ik zou dat zo niet kunnen zeggen

  Reageer
Reageer op: Hevig bloedverlies.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief