Hevig bloedverlies tijdens gebruik vd pil

Online ZorgZus
 • #1

  Hey,

  Ik slik al denk ik zo een 4-5 maanden de pil. Het is me opgevallen dat sinds mijn laatste menstruatie ik veel meer bloed dan normaal. En met veel meer bedoel ik echt veel meer.

  Ik ben vorige maand 2x ongesteld geweest. De 2e keer (rond de 20e tot 27 zo) heb ik echt niet normaal gebloed. Daarnaast was het geen stopweek maar begon ik opeens te menstrueren tijdens de pil. Ik had mijn stopweek al eerder die maand gehad. But anyways, ik schrok gewoon van de hoeveelheid bloed en werd misselijk. Ik wist echt niet dat het mogelijk was om ZOVEEL bloed te verliezen. Ik ben inmiddels al 4 jaar ongesteld maar heb dit nog nooit gezien.

  Op dit moment ben ik weer ongesteld en zie ik dat ik weer zoveel bloed begin te verliezen. Ik doe een tampon in en leg voor de zekerheid nog een maandverband eronder maar zelfs dat helpt niet. Het zit er helemaal onder.

  Wat kan ik het beste doen? Menstruaties overslaan vind ik geen optie want ik vind het wel belangerijk dat het lichaam menstrueert eens per maand. Alleen is het hoeveelheid bloed niet te doen hoor. Ik begin zelf een beetje erom zorgen te maken.

  Reageer
  #2

  Ga terug naar de huisarts en bespreek het. Ik denk dat je wisselen moet van pil

  Reageer
Reageer op: Hevig bloedverlies tijdens gebruik vd pil
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief