bijwerkingen combinatie

 • #1

  Mijn leeftijd is 69 jaar. Ik gebruik al ruim anderhalf jaar, ieder dag: Xatral 10 mg., Cozaar 100, Simvastatine 40 en Euthyrox 75. Sinds vijf maanden heb ik geen enkele seksuele lust meer, wel heb ik af en toe, bijv. in de slaap, een erectie. Kan dit aan de geneesmiddelen liggen of aan de combinatie ervan?

  Reageer
  #2

  hai, is Xatral een middel voor en vergrootte prostaat?? Volgens mij kan het dan daar aan liggen. De andere middelen hebben deze bijwerkingen bij mijn weten niet. Euthyrox is voor de schildklier en het andere is voor bloeddruk en hart toch?? Vraag het je huisarts eens.
  Pien

  Reageer
  #3

  69 en geen lust meer? Is dat erg????
  lekker rustig toch? Klaagt er iemand?

  Reageer
  #4

  Nou ja zeg wat een reactie !!! Deze persoon wil graag een verklaring voor zijn probleem en niet een afwijzing dat ie het niet meer zou kunnen so what?????? Flauwe reactie dus !! Ja 69 en nog zin in sex is daar iets mis mee??? Ik denk dat mister of miss nobody zelf een probleem heeft en dit niet durft te melden.
  Nou sterkte ermee zou ik zeggen.
  Pien

  Reageer
  #5

  Eén van de bijwerkingen va Simvastatine is een verminderde lust. Wel eens gestopt met dit iddel voor een paar dagen?

  Raadpleeg uw arts

  Reageer
  #6

  De bijsluiter vermeldt onder meer bijwerkingen in het maagdarmstelsel (verstopping, winderigheid, verstoorde spijsvertering, misselijkheid, diarree, gebrek aan eetlust, braken), in bloed en lymfevaten (tekort aan bloedplaatjes, trombocytopenie), in het immuunsysteem (anafylaxe), in het hormoonsysteem (haaruitval, verstoring glucosespiegel, ontsteking van de alvleesklier), psychische stoornissen (slapeloosheid, geheugenverlies), bijwerkingen in het zenuwstelsel (hoofdpijn, duizeligheid, jeuk, pijn aan armen en benen door zenuwaandoeningen (perifere neuropathie), bijwerkingen aan lever en gal (hepatitis gepaard gaande met geelzucht), bijwerkingen aan de huid (huiduitslag, galbulten, allergische reacties, ademhalingsmoeilijkheden), aan de skeletspieren (spier- en gewrichtspijn, spieraandoeningen, afbraak van spierweefsel (rhabdomyolyse) gepaard gaande met spierkrampen, koorts en roodbruine verkleuring van de urine ) en voorts impotentie, algemene lichaamszwakte, pijn op de borst, rugpijn, vochtophoping in armen en benen, een algemeen gevoel van onbehagen en gewichtstoename.

  Reageer
Reageer op: bijwerkingen combinatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief