kunnen ze uit bloedtest halen

  • #1

    Hallo even een vraagje .Ik heb anti depresieva voor geschreven gekregen. Ik wil dit eigenlijk niet slikken. Kunnen ze het aan je bloed zien?
    Zijn er meer die zeggen dat ze a d slikken en niet doen

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    je bent eigen baas als je het niet wil slikken dan slik je het niet, maar antidepressiva zijn duur dus het is niet goed om ze wel aan te nemen en daarna niet in te nemen.
    nee zeggen en een andere oplossing zoeken of ja zeggen en slikken. Met jokken hou je jezelf voor de gek. en ja, het is in je bloed te zien dus de waarheid is wel zo prettig!
    `brenda.

    Reageer
    #3

    Hai Mirte, als je geen antidepressiva wil slikken moet je het idd niet doen. Vraag heel goed aan de huisarts of diegene die het voorgeschreven heeft WAAROM je dit aangeraden krijgt. En als jij het echt niet zou willen om welke reden dan ook, dan moet je het niet doen. Ben je in de psychiatrie opgenomen, dan kunnen ze je min of meer dwingen, maar dan ook PRATEN. En je kunt alleen in het bloed zien of je een bepaald middel hebt gebruikt, maar niet of je serotonine gehalte op peil is.
    Nou meid sterkte en ik hoor je hoop ik weer eens
    Puck

    Reageer
Reageer op: kunnen ze uit bloedtest halen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief