slecht haar

  • #1

    Hallo lezers,
    Ik slik nu 2 1/2 jaar tamoxifen, ik had voorheen een dik bos haar ik heb echt dun baby haar terug gekregen. Zijn er meer vrouwen die hier ervaring mee hebben ik ga zo over op arimidex zou het nog veranderen? Ik weet natuurlijk ook wel dat dit bijzaak is dat de kanker wegblijft veel belangrijker is.
    Heel veel kracht voor alle lezers!!!

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Was een beetje aan het struinen op de site. Ik had nl. gisteren een stuk geschreven en wilde weten of er op gereageed was, toen ik je berichtje tegen kwam.

    Na operatie borstkanker en bestraling, kreeg ik Tamoxifen voorgeschreven.
    Wat een ellende, om het uur douche nat en 's nachts was het helemaal een doffe ellende.
    Na overleg met de oncoloog overgestapt op arimidex, nou dat is van het zelfde laken een pak. Ik ben mijn krullen kwijt en verlies haar. 's Morgens op mijn kussen liggen er wel een paar...(veel) en als ik mijn haar gewassen heb, dan liggen de plukken op het rooster van de douche.
    Dus veranderen heeft niet zo veel zin. Nu reageert niet iedereen hetzelfde natuurlijk, maar wilde je dit toch even melden.
    Ik gebruik arimidex nu ongeveer 5 maanden. Ook rugpijn, in het lagere gedeelte, mijn rug is daar erg vernauwd en dat maakt het er niet beter op. Ook pijn in mijn benen, dat las ik ook op verschillende stukjes.
    Ik wens iedereen veel sterkte en hou toch maar vol.Esther

    Reageer
    #4

    mijn vorige reactie was bedoeld voor Mariet

    Reageer
Reageer op: slecht haar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief