Testosteron gel aanbrengen

 • #1

  Door de jaren heen heb ik verschillende soorten testosteron gels gekregen voor mijn hypogonadisme.
  Het gaat om Androgel Tostran en Testavan moest vaak overstappen wegens leverings problemen.
  Ik smeer altijd de maximale dosering op mijn arm waarbij de testosteron waarden bij de Tostran en Testavan op ongeveer 26 uitkwam en bij de Tostran op 13.
  Ik smeer het al jaren op m’n arm omdat ik dat zo heb geleerd van mijn eerste specialist waar ik al jaren weg ben loop nu alleen nog bij de huisarts.
  Als ik de bijsluiter lees staat er dat het op de buik en schouders gesmeerd moet worden.
  Doe ik het nu al jaren verkeerd en waarom is mijn testosteron waarden bij Androgel de helft in vergelijking met de Tostran en Testavan terwijl ik dezelfde aantal mg aan testosteron op smeer bij de Tostran smeerde ik zelfs iets minder.
  Nu zit ik een tijdje op de Androgel waarbij ik me opzicht niet heel verkeerd voel alleen mijn libido is compleet weg en mijn waarden van 13 is net op het randje van te laag niet echt te vergelijken met een persoon van 40 zoals ik.
  Wat ik eigenlijk wil weten is wat is de beste smeer locatie en moet ik gewoon wat extra’s opsmeren van de Androgel of zal ik kijken of de Tostran weer leverbaar is ?
  Van de Testavan kreeg ik ernstige bijwerkingen hoofdpijn duizelig en extreme vermoeidheid.

  Reageer
  #2

  Dit kun je toch het beste met je behandelend arts bespreken

  Reageer
Reageer op: Testosteron gel aanbrengen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief