Efexor en werking info gevraagd

 • #1

  Ik ben ergens eind juli in een depressie gevallen, het ging in een week tijd achter uit, van een spont vrolijk mannetje werd ik een nerveus iemand, met de typische depressie klchten die jullie allemaal wel kennenn
  nergens zin
  geen interesse
  slecht slapen
  nerveus
  angstig etc etc
  slechte concentratie etc etc

  dus toen heb ik een therapeut genomen om te werken aan de problemen en deze schreef me medicjnen voor, die ikz elf ook wil, want ik geloof er wel in. Nu ben ik 14 dagen veder ( wel opbouwend van dd 37 mg dosis tot de 150mg dosis afgelopen zondag) maar ik merk nog niet zo veel
  ik gebruik wel lorazapam voor de eerste weken 2 daags 1 mg wie heeft er een mening wat er gebeurd als de medicijnenw erken en wat er met de klachten van depressie gaat gebueren
  graag wat peptalk.
  alvast bedankt.

  Reageer
  #2

  Beste Delta,

  Zelf gebruik ik een ander anti depressiiva in een veel lagere dosis (10 mg) maar het kan best iets langer duren dan 2 weken voordat tabletten aanslaan hoor. Kijk even op apotheek.nl welke bijwerkingen van de tabletten kunnen komen.

  Reageer
  #3

  Lees de bijsluiter. Daarin staat dat Efexor de klachten niet onmiddellijk doet afnemen. Over het algemeen gaan patiënten zich na twee tot vier weken beter voelen.

  Reageer
  #4

  Hallo, je moet de efexor ff de tijd geven. Het duurt altijd even voor het zijn werking heeft. Meestal zo'n
  6 weken, ook kan het starten van de medicatie je klachten in de 6 weken eerst verergeren. Dit moet je zelf ff goed in de gaten houden. als het te erg word ff contact opnemen met de psych. Ik heb er zelf super veel baat bij, maar het kan ook zijn dat deze medicatie niet bij je past, maar daar kun je nu nog niks van zeggen. Pas als je klaar bent met opbouwen en dan nog een paar weekjes aankijken, dan kun je er een goed beeld van krijgen. Het is niet niks, deze medicatie doet van alles in je hersenen.
  wacht nog ff af! Ik heb het ook voor angst en depressie en heb er heel veel baat bij, mijn angst en depressie zijn vrijwel over.
  Zet hem op!

  Reageer
  #5

  Stop met Efexor nu het nog kan!!!
  Het is goed mogelijk dat je eerste response positief is, velen voelen zich in eerste instantie beter na starten met een SSRI of SNRI.
  MAar als het middel zich eenmaal tegen je keert in de vorm van een adverse reactie of ondraaglijke onttrekkiongsverscijnselen zul je alleen staan, dan is er geen hulp, geen erkenning en geen oplossing.
  Deze middelen nemen de serotinineproductie van je lichaam over en leiden daarmee tot afhankelijkheid/verslaving al hebben de fabrikanten alle zeilen bijgezet om dit onder het tapijt te vegen.
  Geluk zit nooit, never, jamais, nie, nimmer in een doordrukstrip!

  Reageer
Reageer op: Efexor en werking info gevraagd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief