Afbouw benzodiazepinen

 • #1

  Beste lezer,

  Ik heb geen vragen, maar ik heb wel antwoorden. 

  We zijn over het algemeen op de hoogte dat een langzame afbouw (Ashton-manual) en een bijpassend dieet (histamine- en glutamaat-arm) van belang zijn om de symptomen enigszins te kunnen reduceren.  Ook is ondertussen bekend welke hulpmiddelen wij beter niet kunnen gebruiken, zoals Gaba-gerelateerde middelen / Gaba-agonisten.

  Hieronder plaats ik een link naar een Facebooksite. Het is geen forum en je hoeft ook geen lid te worden. De informatie staat openbaar. Je kunt reageren onder de hoofdstukken, maar het is niet gemaakt om zelf iets te posten/plaatsen. Het is puur ter informatie. 

  Deze Facebookpagina bevat 15 verschillende hoofdstukken met belangrijke informatie voor iedereen die benzodiazepinen af wil bouwen. Met deze informatie kan de afbouw zelfs in meer of mindere mate vergemakkelijkt worden. Ook wordt er informatie verstrekt om problemen die kunnen voortkomen vanuit de afbouw te kunnen voorkomen of te behandelen.

  Alle informatie die op deze site is onschuldig van aard, maar toch werkzaam. Ook zijn er mentale tips te vinden en zaken zoals slaaptactieken en nog veel meer. De informatie is echter niet dusdanig uitgebreid en ingewikkeld, dat je er veel energie in hoeft te steken. Het is zeer praktisch opgezet. Hieronder de link:

  https://www.facebook.com/groups/916337963164818
  ​​​​​​​

  Reageer
Reageer op: Afbouw benzodiazepinen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief