Levensgevaarlijk, dokteronline.com

 • #1

  http://www.youtube.com/watch?v=z3Gx33VIHsw&feature=channel_page

  http://headlines.nos.nl/forum.php/list_message/75821

  Reactie
  #2

  Volgens mij is dit die website die medicijnen had verkocht aan die patiënte die er suïcide mee heeft gepleegd. De eigenaar is toen veroordeeld. Blijkbaar is die dus vanuit het buitenland gewoon doorgegaan met zijn praktijken.

  Reactie
  #3

  Ik dacht het wel. Je komt die site echt overal tegen. Ze maken veel reclame en verdienen heel erg veel geld aan onwetende en onverstandige kopers van onveilige medicijnen. Niet doen dus, gewoon naar je huisarts gaan of naar een betrouwbare internetapotheek.

  Reactie
  #4

  Waarom is iedereen altijd zo negatief.
  Het kan toch ook een uitkomst zijn om medicijnen online te bestellen. Denk aan mensen die zich schamen voor hun dokter. Ik heb laatst viagra bestelt kreeg het gewoon netjes thuis en het was geen neppe illigale shit.

  Het heet voor en nadelen en dat je voorzichtig moet zijn met medicijnen weet iedereen.

  Reactie
  #5

  Wat een slecht betoog en wat een waardeloze argumenten!

  Helaas gaat u deze discussie niet aan uw zijde beslissen!

  Lees de website van de Nederlandse overheid, ondertekend door alle Nederlandse medici www.internetpillen.nl.

  Triest dat u toch probeert een goed woord te wagen aan een groot gevaar voor de gezondheid van onwetenden!!!

  Reactie
  #6

  @ michel: op welke ervaring baseer jij jouw conclusie. Ik sluit me aan bij Sjaak.

  Reactie
  #7

  De Voorzitter van de Tweede Kamer
  der Staten-Generaal

  Antwoorden van minister Klink op vragen over het voorschrijven en verkopen van geneesmiddelen via internet.

  Het voorschrijven van geneesmiddelen via internet is aan strenge voorwaarden verbonden. Artikel 67 van de Geneesmiddelenwet schrijft voor dat de voorschrijver geen geneesmiddelen via het internet mag voorschrijven voor personen die hij nog nooit persoonlijk heeft ontmoet, die hij niet kent of van wie hij de medicatiehistorie niet beschikbaar heeft. Ik vind de website van dokteronline.com dan ook zeer onwenselijk.

  Lees: http://www.minvws.nl/kamerstukken/gmt/2009/antwoorden-op-kamervragen-van-gerven-over-het-voorschrijven-en-verkopen-van-geneesmiddelen-via-internet.asp

  Reactie
  #8

  Ik krijg geen melatonine pillen meer voorgeschreven. Maar ik heb ze nog zeker wel nodig. Mijn DSPS hou ik mijn hele leven, en er bestaat geen behandeling voor.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Koos, uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor je gezondheid. Wet- en regelgeving is er louter om je te beschermen. En als je pakket aan de grens wordt ingenomen, ben je je geld kwijt.

  Reactie
  #10

  Er zit zeker wel een arts tussen bij dokteronline.
  Heb je een bepaald medicijn nodig wat een gevaar vormt met en ander medicijn wordt er goed voor gewaarschuwd.
  Je moet een vragenlijst invullen en dat zou je natuurlijk niet naar waarheid kunnen doen als je een bepaald medicijn wil maar wie is er nu levensmoe.
  en meneer Oudkerk praat over buikpijn, ik verwacht dat iemand met ondraaglijke buikpijn niet naar dokteronline gaat maar naar een huisarts, mensen gaan eerder naar dokteronline omdat ze zich schamen, bijv. bij erectiestoornissen.
  medicijnen hiervoor zijn in de meeste gevallen niet levensgevaarlijk, alleen in samenwerking met andere medicijnen of hartklachten maar hier wordt zeer goed voor gewaarschuwd.

  Reactie
  #11

  Fijn dat de bestellingen aankomen, want die komen uit het buitenland, en dat is illegaal. Dus er bestaat een goede kans dat u wel betaalt, maar geen medicijnen ontvangt. En de betrokken arts mag volgens de Nederlandse wet geen advies geven want hij of zij heeft een commercieel belang bij de verkoop ervan. Of u dus een onafhankelijk advies krijgt wat niet de portemonnaie van de arts maar wel uw gezondheid ten goede komt is twijfelachtig. Daarnaast wordt er medicatie geleverd die in Nederland illegaal is zonder kennis van het medisch dossier van de patiënt, wat tot gevolg heeft gehad dat er een dode is gevallen. Ik denk dat ook dit nieuws u is ontgaan als u zo positief schrijft over deze gevaarlijke handel. Maar gelukkig leven we in een vrij land en mag u zelf beslissen wat u doet. Ik hoop dat u dan ook over voldoende medische kennis beschikt om deze keuzes zelfstandig te kunnen maken. Beterschap.

  Kijk ook nog eens op: http://www.internetpillen.nl/

  Reactie
  #12

  Uiteraard is iedereen verantwoordelijk voor z'n eigen daden maar vergeten we misschien hoeveel patiënten jaarlijks overlijden aan het onzorgvuldig voorschrijven van medicijnen door juist de reguliere artsen en apotheken?

  Mij eigen vader is overleden door falen van arts en apotheker.

  Reactie
  #13

  Hiervoor bestaat in Nederland de "Inspectie voor de Gezondheidszorg".

  De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) bevordert de volksgezondheid door effectieve handhaving van de kwaliteit van zorg, preventie en medische producten. De inspectie adviseert de bewindspersonen en maakt ten opzichte van de zorgaanbieders gebruik van advies, stimulans, drang en dwang als bijdrage aan verantwoorde zorg. De inspectie onderzoekt en oordeelt onpartijdig, deskundig, zorgvuldig en onafhankelijk van politieke kleur of heersend zorgstelsel.

  http://www.igz.nl/

  Reactie
  #14

  Eén zaak wordt over het hoofd gezien.
  Je kunt vóór of tegen het op deze manier bestellen van medicijnen zijn.
  Indien de site uit de lucht wordt gehaald, zitten heel veel van de huidige klanten zonder leverancier.
  Een groot gedeelte zal beslissen om zijn medicijnen elders te bestellen.
  Er zijn honderden sites in bijvoorbeeld de VS, waar NL geen enkele toezicht of controle over heeft.
  Met name de leveranciers uit India, zijn berucht voor het versturen van nepmiddelen en om het leveren zonder het stellen van gezondheidsvragen.
  Deze sites zijn zeer commercieel en de oprichters zijn niet geïnteresseerd of de afnemers aan de andere kant van de wereld schade oplopen van hun produkten.
  Dokteronline is een betrouwbare apotheek.
  Bestellingen van klanten zijn bij het geringste twijfel geweigerd of afgekeurd.
  Het sluiten van deze apotheek is gevaarlijker dan het open laten blijven.

  Reactie
  #15

  Jaja, dus uw argumentatie is omdat iets dat slecht is nog slechter kan worden, het daarom te gedogen... Slap argument.

  Mijn idee zou zijn gelegaliseerde en gecontroleerde verschaffing van medicatie te ontwikkelen en te ondersteunen. Eigenlijk vanuit medisch en menselijk oogpunt de enige en rechte weg.

  Reactie
Reageer op: Levensgevaarlijk, dokteronline.com
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief