Wanneer teveel oxazepam

 • #1

  Als je een te grote hoeveelheid oxazepam neemt, in
  1 keer wat zijn dan de gevolgen.Kun je hiervan buiten bewustzijn raken,of kun je er aan overlijden.Een vriendin van mij heeft het er
  steeds over maar ik probeer haar duidelijk te maken
  dat ze hier niet mee door moet gaan.volgens mij gebruikt ze sávonds voor het slapen gaan 30 mg en soms het dubbele.

  Reactie
  #2

  Ken mensen die er wel eens 30 tegelijk in hebben genomen,weet niet welke dosis, maar naast dat ze een "tijdje" slapen en daarna een "tijdje" behoorlijk suf zijn kun je er geloof ik niet zo heel snel dood aan gaan. Maar dit verschilt natuurlijk weer per persoon.

  Reactie
  #3

  Symptomen van een lichte intoxicatie zijn sufheid, slaperigheid en verwardheid.

  Symptomen van een ernstige intoxicatie zijn coördinatiestoornissen (wankelen, misgrijpen), slaapzucht (neiging alleen te willen slapen), hypotonie (spierslapte, door je benen zakken), nystagmus (snelle oogbolbewegingen), hypotensie (lage bloeddruk), tachycardie (snelle hartslag) en bradycardie (vertraagde hartslag), ademhalingsdepressie (minder en langzamer ademhalen) en coma (http://nl.wikipedia.org/wiki/Coma_(geneeskunde)).

  Reactie
  #4

  hoeveel oxazepam moet je dan innemen moet datgebeuren? heb er veel ingenomen maar voel me ook niet goed.

  Reactie
  #5

  Hoeveel heb je er ingenomen?
  Waarom heb je ze ingenomen?

  Reactie
  #6

  Hallo anoniempje. Ik weet niet hoeveel je er hebt ingenomen,maar dat je je niet lekker voelt,is begrijpelijk.Je lichaam reageert op onnatuurlijke dingen en oxazepam is zoiets dergelijks. Je kunt hier goed ziek van worden en dat is maar goed ook.Als je zekerheid wilt.komt er wel wat anders bij kijken,maar ik vraag me af,waar je dan mee bezig bent.Ik heb dit zelf ook ooit eens gedaan en heb me zo beroerd gevoeld,dat ik dit van m,n leven nooit meer doe.Achteraf ben ik er zelfs blij om,want het leven heeft eigenlijk best wel mooie dingen,alleen moet je deze zien.Ik hoop,dat het een leer voor je geweest is en dat je zoiets nooit meer doet.Kom dan gerust weer op deze pagina want er zijn veel,heel veel mensen die je willen helpen.Kom op!!!!

  Reactie
  #7

  Hoeveel moet ik pakken om van al deze ellende af te zijn? ik pak zometeen 25 . ik hoop dat ik niet meer wakker word
  doeiiiiii

  Reactie
  #8

  Daar zou ik als ik jou was vanaf zien @ bovenste dat kan gevaarlijk worden denk ik

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Je lost er vooral geen problemen mee op. Je loopt allen maar het risico om schade op te lopen en behoorlijk ziek te worden. Daarmee worden de problemen niet kleiner maar groter.
  Praat er met je huisarts over. Die kan je helpen om hulp te vinden met je problemen.

  Reactie
  #10

  Een overdosis van benzodiazepines aleen is vrijwel nooit dodelijk.

  In combinatie met bepaalde andere middelen neemt dit risico toe.
  Uiteraard ga ik deze middelen hier niet nomen.
  Zelfs dan is het risico dat je doodziek wordt, lichamelijk of dat je er een hersenbeschadiging aan overhoudt, veel groter dan dat je er aan dood gaat.

  Daarom noemt men benzodiazepines ook `veilig´. (ironie)

  Reactie
  #11

  Excuses voor de spelfouten. Kan deze niet corrigeren als ´anoniem´.

  Reactie
  #12

  Ik heb dezelfde graag en heb 5-10 min geleden 100mg genomen. Voorheen heb ik nu ongeveer 3 weken gemiddeld 75-100 mg genomen, maar verspreid over de dag in kleine doseringen en hoor het slapen 25-50 mg

  Reactie
  #13

  Het is praktisch onmogelijk om een dodelijke overdosis te nemen als je dit niet combineert met andere middelen. Zelfs als je bepaalde gevaarlijke combinaties gebruikt, is de kans op overlijden klein.

  Je kunt er natuurlijk wel veel last van krijgen en je gezondheid kan schade oplopen.

  Langdurig gebruik van deze middelen - in welke dosis dan ook - is vrijwel nooit aan te raden.

  Reactie
  #14

  Naar mijn mening is Oxazepam vrij onschuldig. Slik vaker 500mg op zeer korte tijd en neem dit in met alchohol, en ik wordt gewoon elke dag helaas gewoon wakker. Wel een beetje suf en verdwaasd maar goed. Moet die volgende dag toch weer verder. Ik doe dit al meer als een 1/2 jaar en loop nog altijd rond. (Helaas)

  Reactie
  #15

  Doe dat liever niet zoiets ik ben zelf ook verplan uit het leven te stappen maar iets houd me tegen en ik vind de moed niet maar denk er elke dag aan soms heb ik wel eens van de dagen waar ik moed wel heb maat dan denk ik weer aan mijn nabestaanden dus denk wat je achter laat

  Reactie
Reageer op: Wanneer teveel oxazepam
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief