4 oxazepam en in mijn broek geplast

 • #1

  Ja de vraag is kan dat de reden zijn of was het van de zenuwen. Ik schaam me iig kapot. Ik heb de pilletjes 5 van 20mg van mijn schoonmoeder gekregen die hypernerveus en panisch is om bij mijn rijexamen tehelpen. Twee stuks, maar had er vijf dus nog twee extra genomen. Dom denk ik, maar moest ook plassen, werd snel erger en hield het niet meer. Heb die examinator maar verteld dat het de zenuwen waren, maar kunnen het die pilletjes zijn?

  Reactie
  #2

  Je had helemaal geen examen mogen doen... met 100 mg oxazepam op mag je niet aan het verkeer deelnemen.
  Het kan van de pillen zijn

  Reactie
  #3

  Het was maar 80mg, maar ik weeg maar 50 kilo en begrijp dat dat er mee te maken heeft. op de bijsluiter van mijn schoonmoeder staat geen incontinentie. Als het door die pillen kwam is het dus over als ik ze niet meer neem? Schade over 2000 euro, hopelijk voor aansprakelijkheidverzekering. Wel geslaagd  nu 8e keer, maar dank, over die pillen moet ik het maar nooit hebben.

  Reactie
  #4

  Ook met 80 mg mag je niet achter het stuur...
  Oxazepam verslapt de spieren dus ook de sluitspier van de blaas.

  Reactie
  #5

  Bedankt John, nu is het duidelijk, zal het nooit meer doen, wil dit ook nooit meer meemaken!

  Reactie
  #6

  Benzo's knoeien wat met je neurotransmitters, wat op allerlei lichaamsfuncties zijn weerslag kan hebben. Je stoelgang het het plassen hebben ook te maken met die neurotransmitters. Verder zijn er wel gezondere middelen tegen spanning. Zoals rescue remedie. De nachtvariant werkt iets sterker. Mag je ook gewoon overdag gebruiken; is vooral een ontspannend middel. En als je toch al spanningen hebt, ook zorgen voor volwaardige voeding en misschien een paar voedingssupplementen, zoals magnesium.

  Reactie
  #7

  Dank voor je reaktie Catootje. Ik ga er maar van uit dat het hele drama door de pilletjes is veroorzaakt en het geen beginnende incontinentie is. ik heb ze alleen ingenomen omdat ik al zeven keer eerder door zenuwen gezakt ben voor mijn rijvaardigheid. Stom begrijp ik nu, aan de andere kant ik heb nu papiertje.......’in natte broek, dat weer wel. Heb het nooit eerder gehad en snap ook niet dat ik gewoon door kon rijden.....

  Hier giechelen we er wel weer een beetje over, nu nog wel aan verzekering vertelle.....SHAME.....dan vergeten. Ik heb anders niet veel zenuwen , soms wat gehaast maar dan doet glas witte wijn wonderen. Ik eet muesli met noten voor magnesium, dus is dat voldoende?

  Reactie
Reageer op: 4 oxazepam en in mijn broek geplast
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief