Paroxetine

  • #1

    Hallo

     

    Ik neem momenteel 10 Mg paroxetine en neem het 's ochtends. Vaak neem ik het na het ontbijt, maar soms ook zonder te ontbijten en soms neem ik de pil en eet ik pas daarna.. wat is het verschil in opname? Is het erg dat het soms verschilllend is hoe ik de medicatie inneem?

     

     

    Reageer
    #2

    Stel dat ik het neem rond 9 uur smorgens. Soms doe ik het met voedsel soms niet. Dan is het een verschil wanneer het wordt opgenomen in het bloed en kan het tijdens maaltijd een paar uur langer duren? Als ik het dan soms MET en soms zonder voedsel neem, is het dagelijkse tijdstip dat het wordt opgenomen in bloed toch heel verschillend?

    Reageer
    #3

    Het is niet zo verstandig om ze op nuchtere maag te nemen. Niet voor de werking maar voor de bijwerkingen

    Reageer
    #4

    Het is niet erg verstandig op ze op lege maag te nemen. Niet voor de werking maar voor de bijwerkingen

    Reageer
    #5

    Oke en dan voor ik begin te eten of als ik gedaan heb met eten? Zit daar dan ook verschil op hoe snel het wordt opgenomen?

    Reageer
    #6

    Dat maakt niet zo heel veel uit.

    Reageer
    #7

    Want ik durf het soms ook voor het ontbijt innemen, soms erna.. dan heb ik het niet op hetzelfde moment in mijn bloed. Is dit een groot probleem?

    Reageer
    #8

    Ik schreef al: dat is geen probleem

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dus zolang ik het elke dag om 09.00 neem, soms voor de maaltijd, na de maaltijd of zonder maakt het nie uit. Zolang het maar op hetzelfde uur is?

     

    Alvast bedankt John

    Reageer
    #10

    Dat maakt niet uit

    Reageer
Reageer op: Paroxetine


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief