Dagboek Mirtazapine 15mg

 • #1

  Vandaag begonnen met Mirtazapine 15 mg. 19.15 pil genomen.

  Vanwege angsten en slapeloosheid vanwege dreigend verlies van mijn functie en geplaatst te worden in een functie die ik vreselijk vind.

  Reageer
  #2

  Dag 2. Ik moet zeggen dat de slaap tegenviel. Was om 2 uur snachts klaarwakker. Ook weer malen en heftige angsten toen ik wakker werd.

  Reageer
  #3

  Medicijnen reguleren je neurotransmitters op een kunstmatige manier en zorgen voor verliezen aan vitaminen en mineralen. Antidepressiva aan onder andere vitamine B. Met volwaardige voeding en bepaalde vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren zorg je voor de aanmaak van allerlei fijne stofjes, waardoor minder angsten en beter slapen.

  Reageer
  #4

  @Catootje bedankt voor je opmerking. Normaal gesproken lukt het mij ook op een natuurlijke manier. Helaas niet in deze crisissituatie. Zal extra vitamine B nemen.

  Slaap viel weer tegen vannacht. 5 uurtjes, maar wel beter en dieper dan normaal. Nog totaal geen toename in eetlust. Maar goed, heb pas 2x genomen.

  Ik heb een soort spacy gevoel dat alles vertraagd is.

  Reageer
  #5

  Dag 4. Vreselijke angsten en zelfmoordgedachten. Slaap was redelijk. Voel me heel angstig. Hoop dat deze bijwerkingen alleen in het begin zijn

  Reageer
  #6

  Het lijkt wel het normale straatje van verschijnselen die je opnoemt die horen bij het opbouwen van een AD, Ik kan er zelf nog steeds niet bij dat mensen in staat zijn om deze verschijnselen toe te laten en door de inwerkperiode heen komen.

  Ik heb het zelfde ervaren met Efexor, Het is gewoon een dagenlange badtrip waar je in zit. Meer of minder is het ook echt niet.

  Reageer
  #7

  Ik verklaarde mezelf vier maanden later voor gek. En ben tegen het advies van mijn arts gaan afbouwen. Dit is de beste beslissing die ik op het gebied van die rommel kon maken. Okee het is heel zwaar. Maarja. Het leven is je gegeven.

  Ik adviseer hierbij trouwens nooit op eigen houtje af te bouwen. Dit kan gevaarlijk zijn.

  Reageer
Reageer op: Dagboek Mirtazapine 15mg
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief