dexamfetamine opmaken

 • #1

  Hoi hoi,

  ik heb ADHD en heb super veel soorten medicijnen gehad, en ben al 4/5 jaar gestopt met dexamfetamine, niet omdat ik het wilde maar omdat het moest, ik was 14 en helemaal verslaafd, at niet meer en was op een gegeven moment zo mager dat mijn lichaam bijna niet meer kon.

  right, nu is het zo dat mijn slimme 14 jarige zelf best veel van die pillen had verstopt en die heb ik een week geleden gevonden. Ik had een hele moeilijk tijd met afkicken, en nu ben ik 18 en slik concerta, waar ik geen verslavingsverschijselen bij krijg. Maar nu ik weer dexamfetamine heb, waar ik een moord voor zou doen een paar jaar terug, komt alles weer naar boven. Ik kan deze pillen heel goed gebruiken als ik weer een examen of toetsweek heb. Het zijn voor mij echt altijd wonderpillen geweest.

  MAAR hier is het dus, de pillen zijn tot 3 maart houdbaar. Dus moet ik ze dan weggooien? Omdat mijn idiote kop het zonde vond ben ik begonnen met het opmaken van de pillen, ik heb er sinds een week heel voorzichtig eentje genomen en ben vandaag begonnen met drie. Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoelt, de bijwerkingen zijn er weer, ik eet niet meer, slaap niet meer, maar ben ZO rustig, en kan me ontzettend goed concentreren. Ik heb nog zeker 5 strips met 10 pillen over, 50 pillen dus.  Kan ik ze na 3 maart gewoon blijven gebruiken? Ik ben een psychologie student en daarom voel ik me extra dom, ik weet dat wat ik doe niet goed is, psychisch en lichamelijk en ik blijf mezelf vertellen dat ik moet ophouden met aanstellen maar ik kan gewoon niet over mijn geluk heen komen dat ik na bijna 5 jaar eindelijk weer dexamfetamine kan innemen (volgens mij ben ik dan nog steeds verslaafd of het zit tussen mijn oren?) ik wil het eigenlijk bewaren tot mei want dan heb ik een grote tentamen, maar dan zijn ze allang over de datum heen, ik heb al een paar keer geprobeerd de strips met pillen weg te gooien maar het lukt niet. Ik kan dit bij niemand kwijt, want dan loop ik de risico dat ze me dwingen te stoppen met concerta, net als 5 jaar geleden bij Dex. Kan iemand me vertellen of de pillen na 3 maart gewoon te gebruiken zijn?

  Reactie
  #2

  Stop in ieder geval met ze op te maken. Een paar maanden over datum is geen probleem, als ze droog bewaard worden

  Reactie
Reageer op: dexamfetamine opmaken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief