Aprazolam of atenolol

 • #1

  Hallo

  ik heb last van gespannenheid, ik voel me soms niet comfortabel tussen mensen of als ik met onbekenden spreek of tijdens mijn examens. Ik heb hier oor aprazolam gekregen van mijn huisarts maar het nadeel is dat ik bij 50mg het effect voel maar ook dat ik zeer vermoeiend wordt, bij 25mg voel ik helemaal niks.

  Nu wou ik vragen of het beter zou zijn als ik Atonalol zou innemen? Ik heb gelezen dat het ook bekend staat voor gespannenheid en voor angstgevoelens(voor mijn examens).  Bij 1 op de 100 is er als bijwerking vermoeidheid terwijl het bij aprazolam de bijwerking voor vermoeidheid 30 op de 100 zit.

  Ik heb 20 minuten gelegen aprazolam ingenomen en ben al kapot moet, ik hoop dat iemand een ervaring of een verklaring kan geven. Ik lees de reacties waarschijnlijk morgen want ben ineens zeer vermoeid.

   

  alsvast bedankt

  Reactie
  #2

  Dat kun je toch beter met je huisarts bespreken

  Reactie
  #3

  Benzo's en bètablokkers remmen de aanmaak van melatonine en zorgen voor verliezen aan vitaminen en mineralen, wat tot tal van klachten kan leiden, en doen ook niets aan de oorzaken. Belangrijk is je voedingspatroon. Zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Histamine- en tyraminerijke voedingsmiddelen zorgen voor het vrijmaken van stresshormonen in je lichaam dus beter terughoudend zijn met kaas, chocolade etc.

  Diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren kunnen helpen om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de aanmaak van allerlei neurotransmitters te verbeteren. Een complementair genezer zou je advies kunnen geven.

  Ook zorgen voor een balans tussen inspanning en ontspanning. Misschien is yoga wat voor je. Dat helpt om beter bij jezelf te blijven.

  Reactie
  #4

  Heb nu beiden medicaties uitgeprobeerd en atenolol is beter want ik voel de vermoeidheid niet en en houdt het 24u aan dat is chil. Wel heeft alprazolam net zoals Ritalin een roest effect dat je verslaafd maakt maar ook tegelijk erg moe.

  Ik ga verder met atenolol

  Reactie
Reageer op: Aprazolam of atenolol
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief