Overdosis sertraline

  • #1

    Ik heb afgelopen donderdag avond meer dan 80 sertraline ingenomen van 50 mg. En ik ben echt bang dat ik straks alsnog dood ga.. dat men hart ineens stopt, of dat ik ineens stop met ademen..

    De sertraline heeft maar voor een klein uurtje in me gezeten, daarna moest ik overgeven en heb ik heel de avond lang nog wel vocht overgeven. Ik weet echt niet wat ik moet doen..

    Reageer
    #2

    Als je er al dood van zou gaan, was je al dood geweest.  Gelukkig heb je vrij snel na het innemen moeten overgeven. Ik zou het wel met de huisarts bespreken.

    Reageer
    #3

    als ik het met de huisarts wil gaan bespreken, moet ik ook men ouders inlichten.. en ik wil dat hun echt niet aandoen.. + dan krijg ik ook nog heel veel problemen met de ggz..

    Reageer
    #4

    Als je onder behandeling bent bij de GGZ, zou je het met je behandelaar moeten bespreken. Het is toch een teken dat het niet heel goed met je gaat als je dat doet.

    Reageer
    #5

    Het gaat minder om die overdosis maar vooral om wat het achterliggende probleem is. Waarom voel je je zo wanhopig dat je naar pillen grijpt? Als je je uit kunnen ze je beter helpen. Bij zoiets - ik hoop dat je het niet meer doet - is het wel belangrijk om medische hulp te vragen. Die kunnen inschatten wat ze moeten doen. Heb het zelf in het verleden ook gehad maar ik ben er wel uitgekomen. Nu jij nog.

    Reageer
Reageer op: Overdosis sertraline


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief