alternatief voor lorazapam

  • #1

    Ik wil graag af van de lorazapam en ik wil mijn rijbewijs terug waarvoor ik een urine test moet doen waar geen lorazapam in mag zitten.

    Ik wil weten of er alternatieven zijn voor lorazapam waar ik wel mee mag autorijden
    Ik slik op het moment soms 1 soms 2 tabletten van 1mg lorazapam

    Reageer
    #2

     

    Dat is zeer verschillend. Waar gebruik je de lorazepam voor?  Dat is namelijk belangrijk om te kijken welk ander medicijn je dan zou kunnen gebruiken.

    Reageer
    #3

    ik gebruik het nu omdat ik angstig en onrustig was vanwege het stoppen met cannabis gebruik, nu gebruik ik het eigenlijk omdat ik zeer eenzaam ben en verdrietig ik heb dus geen rijbewijs en ook mijn relatie is over, ik ben op zoek naar een alternatief en niet een andere benzo.

    Reageer
    #4

    Je zou dan acidum phosphoricum d6 kunnen gebruiken of St. janskruid.

    St.Janskruid is bij de drogist verkrijgbaar.  Acidum Phos D6 zal besteld moeten worden bij de apotheek

    Reageer
    #5

    Allereerst is het belangrijk om te zorgen voor volwaardige voeding. Weinig suiker enzo.

    Dan zijn er wel bepaalde supplementen die kunnen helpen om je neurotransmitters weer in evenwicht te brengen, zoals magnesium, omega 3, vitamine B, vitamine D enz. Cannibisgebruik kan ook tekorten geven aan o.a. magnesium.

    Dan zijn er nog aanvullende middelen, zoals theanine en 5htp, die ook helpen om je neurotransmitters te reguleren en te kunnen ontspannen. Theanine werkt heel goed tegen angsten

    Natuurlijk ook wat aan de oorzaken doen en zorgen voor voldoende lichaamsbeweging. En niet alles laten afhangen van een rijbewijs.

    Reageer
    #6

    Vraag om Oxazepam. Zelfde werking. Laat de dosering goed uitrekenen. 0.5 Mg lorazepam is gelijk aan 10 Mg oxazepam.

    Reageer
    #7

    Geen diazepam gebruiken. Dat is veel erger.

    Reageer
    #8

    @Me, benzo's remmen de aanmaak van melatonine en zorgen voor tekorten aan voedingsstoffen, zoals vitamine B, D en K en calcium. Zeker op de langere termijn kunnen daardoor ontregelingen ontstaan. Je lichaam kan allerlei neurotransmitters als serotonine, melatonine en gaba prima zelf aanmaken, met hulp van volwaardige voeding met complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels, die je bloedsuikerspiegel stabiel houden en het gebruik van bepaalde vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Magic truffels prima, heb het van de week mogen ervaren maar als je aandacht besteedt aan je hele gezondheid heb je geen pillen meer nodig.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Goeden avond
    Is er iemand bekent met Fenibut ik wil het graag gaan proberen om goed te kunnen slapen
    maar het schijnt dat het ook dat het voor andere doeleinden is?

    Reageer
    #10

    @Wendy, voor medicijnen moet je bij je huisarts of behandelaar zijn. Medicijnen zorgen voor verliezen aan vitaminen, mineralen en andere stoffen en zijn geen oplossing voor klachten.

    voor een goede nachtrust is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Dit door te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren helpen mee je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de aanmaak van allerlei neurotransmitters te verbeteren. Beter hierover advies vragen op natuurgeneeskundig gebied of bij de betere vitaminzaak.

    Reageer
    #11

    ik zoek een alternatief medicijn voor lorazapam waar ik wel auto mee mag rijden

    Reageer
    #12

    Dit zul je dan toch met de behandelend arts moeten bespeken. Voor dit soort medicijnen gelden er altijd beperkingen

    Reageer
    #13

    @Johan, dan zou ik het niet zoeken in de medicijnen maar wat doen aan je hele gezondheid. Volwaardige voeding is natuurlijke de basis. Daarnaast kunnen bepaalde voedingssupplementen de aanmaak van stofjes als gaba en andere neurotransmitters verbeteren. Onder andere creatine kan daarbij helpen maar vooral ook allerlei vitaminen, mineralen en vetzuren.

    Reageer
Reageer op: alternatief voor lorazapam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief