Klein, onderhuids hard bolletje aan kringspier van anus

  • #1

    Ik sinds enkele weken een klein en hard onderhuids knobbeltje, eigenlijk 2 vlak naast elkaar lijkt het wel, heel de linkerkant van mij kringspier, daar waar de knobbeltjes zitten deed erge pijn voor een week, als ik het aanraakte was het een stekende pijn, en soms een doffe kloppende pijn als ik gewoon neerzat of lag, nu is de ijn sinds enkele dagen weg en alles voelt terug normaal, buiten soms jeuk maar de knobbeltjes zitten er nog steeds, en zijn zeker niet kleiner geworden !

    Ik heb al een arts geraadpleegd en die heeft met een wattestaafje staaltjes genomen, wat erg erg pijnlijk was, hij zei dat het niet op aambeien leek maar een ontsteking ofzo. Moet nu nog wachten op een eventuele uitslag, als het niet betrede ging hij me doorsturen naar een specialist, maar de pijn is wel plots weg nu. Erg vreemd. Zou het een fistel kunnen zijn die ontstaan is door de ontsteking ?

    Iemand hier enige ervaring mee ?

    Reageer
    #2

    Dat is moeilijk te zeggen zonder enig onderzoek. Een fistel of cyste zou kunnen

    Reageer
    #3

    Ik heb dit nu ook. Anoniem, zou je kunnen zeggen wat de uitslag  van de dokter was aub?

    Reageer
Reageer op: Klein, onderhuids hard bolletje aan kringspier van anus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief