Buikkrampen en misselijkheid

  • #1

    Dit word een lang verhaal. Hopelijk neemt u de tijd dit te lezen. Ik wil echt graag weten wat er aan de hand is

    Ik heb al 2jaar last gehad van redelijk wat misselijkheid of buikpijn.

    Sinds 3/4 maanden geleden ben ik opeens erger ziek geworden.

    Als ik me inspan(rennen)of naar buiten de kou inga ga ik erg kokhalzen.
    Dit gebeurt soms bijna 5x per dag.
    Laatste tijd is het zo erg dat ik niet meer kan lopen en gewoon als een hoopje ellende op de grond zit/lig.
    Er komt voornamelijk slijm uit mijn keel als dit gebeurt. Ik spuug het dan uit.

    Dit is jammer genoeg niet alles.

    Ik heb hierbij ook nog steken in mijn maag, darmen, brandend gevoel bij borstbeen, misselijkheid, koortsachtig gevoel, slijm in de keel, steken in longen (waarschijnlijk door meervoudig kokhalzen) en soms zelfs ademnood hierdoor.
    De pijn is zowat 24/7 en ibuprofen werkt niet meer.

    Ze hebben bij mijn darmen/maag gevoeld en konden niks ongewoons voelen.

    Ik heb nog geen onderzoeken in het ziekenhuis gehad. Ik ga donderdag wel naar de dokter in de hoop dat ik doorgestuurd word..

    Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen?

    Reageer
    #2

    Omdat je gevoelig bent voor kou, is je buik misschien erg koud, dan is gember verwarmend, van een koude buik, dus kou op maag en darmen kun je ook buikpijn en misselijkheid krijgen, ook slijm bij de ontlasting duidt daarop. Gember in stukjes zachtjes laten koken, 10 of 20 minuten, dan drinken.
    Colloïdaal zilver-water tegen parasieten bacteriën en virussen bij o.a reformwinkel, heb het zelf gebruikt tegen streptokokken, werkt goed, gebruikte ze vroeger als antibiotica.sterkte

    Reageer
    #3

    Heb je ondertussen al onderzoeken gehad? Bloedonderzoek en coloscopie?

    Reageer
    #4

    hoi allereerst hoe is het met je? ik heb een beetje dezelfde klachten, misselijk, heel erg last van maag, elke dag, de laatste twee weken, niet overgeven, darmkrampen. ik kokhals elke dag, dit doe ik al jaren. ik moet er even bij zeggen dat ik een eetstoornis heb, geen bekendede, hiervoor loop ik bij een psycholoog. op het moment drink ik vooral dieetvoeding, thee, volle melk, en ik eet heel veel kaas, totaal geen klachten als ik dat eet. ik heb de ene dag diaree en de andere dagen opstpatie. ik loop bij een internist, omdat ik hiernaast ook een progressieve ziekte heb en bij een nefroloog omdat ik vanwege mijn ziekte een transplantatienier heb moeten ondergaan. geen klachten of belemmeringen van ziekte. heeft u enig idee wat het zou kunnen zijn? of praat ik niet rechtsstreeks tegen een arts? lichamelijk al helemaal onderzocht, niks kunnen vinden.

    Reageer
    #5

    hee hoi allemaal,

     

    ik kan mezelf hier heel erg zelf in herkennen ik heb laatste tijd heel  veel last van me buik en ik heb 2 a 3 maanden geleden een buikpijnaanval gekregen ik werd eerst misselijk ik kon me niet concentreren op de dingen om me heen en ik ben van me fietst af gegaan en in een hoopje gaan zitten ik was blij dat me vriendin erbij was want anders wist ik geen raad.

    Ik kon daarna helaas niet meer lopen omdat het teveel pijn deed dus ze heeft me meer en deels mee geschouwd naar huis dat is de eerste keer dat ik buikpijn klachten had naarmate werd het steeds erger en erger toen heb ik besloten dat ik naar de dokter zou gaan en me laten testen ik heb een bloedtest gehad nou 3 x raden kwam niks uit de dokter wist hoeveel pijn ik heb dus hij heeft besloten om mij naar een radiologie meneer te sturen dus dat wordt een echo.

    Ik heb nu ook sinds paar dagen pijn in mijn schouderblad net alsof het spierpijn is.

    onder anderen ook misselijkheid gevoel van koort onbewust soms dingen doen niet kunnen concentreren veel trillen als ik eet ( ben trouwens al me eetlust kwijt)

     

    ik hoop dat jullie hier wat aan hebben en mij ook kunnen helpen want ik weet geen raad meer en zit sirieus met me handen in het haar

    Reageer
Reageer op: Buikkrampen en misselijkheid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief