Zeer intensieve pijnlijke krampen

 • #1

  Goedemiddag.

  Ik heb nu al sinds een aantal jaar, elke dag last van pijnlijke krampen.

  Bij sommige krampen voelt het alsof mijn darmen, en maag, helemaal fijn worden geknepen. Tijdens die krampen word ik erg duizelig en misselijk. Ook ben ik niet in staat om recht op te kunnen staan, laat staan lopen.

  Ook heb ik bijna elke dag last van bloed bij de ontlasting.

  Ik ben al eerder naar de dokter geweest hiervoor. Ik heb geen open plekjes rondom de anus of last van aambeien.

  Ik zou graag een darmonderzoek willen doen!
  Maar gehoord dat dat erg pijnlijk moet zijn.

  Heeft iemand hier ervaring mee?

  Groeten

  Reageer
  #2

  Hallo JK,

  Ik heb vorig jaar een coloscopie gehad maar dat was onder algehele narcose. Ik woon in het buitenland. Misschien kun jij met jouw arts overleggen of het ook ander algehele narcose kan?

  Het enige wat ik echt verschrikkelijk vies vond, was de ochtend van het onderzoek liters water met Forlax drinken om zo de darmen schoon te krijgen, en reken maar dat dat spul goed werkt!

  Sterkte, Iris

  Reageer
  #3

  ga dat darmonderzoek maar gauw laten doen, valt erg mee, vraag inderdaad om een roesje.
  spul is inderdaad niet zo lekker wat je moet drinken, maar gebruik een rietje en tussen door slokjes appelsap, gewoon snel drinken, dan lukt het wel.
  sterkte, Brenda

  Reageer
  #4

  Mijn vrouw heeft ook jarenlang geworsteld met een vergelijkbaar probleem. Vele medicijnen geprobeerd. uiteindelijk heeft een lactosevrij dieet i.c.m. een magnetiseur het probleem opgelost.

  Reageer
  #5

  Heb al 3x een darmonderzoek gehad. En het doet helemaal geen pijn. Je voelt er helemaal niks van, dit omdat je een roesje krijgt. Ook achteraf (ondanks dat mijn darmen erg gevoelig zijn) heb ik nog nooit ergens last van gehad.
  Alleen het laxeren is vervelend omdat het spul gewoon niet zo lekker is, tenzij je van vanille houd haha...althans hier is de smaak vanille. Als je het koud drinkt smaakt het wel beter. Ik raad je dus zeker aan zo snel mogelijk een onderzoek te laten doen. Echt het valt mee...

  Reageer
Reageer op: Zeer intensieve pijnlijke krampen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief