kleine zwelling bij lies

 • #1

  Sorry als ik het op de verkeerde plek plaats, maar het zit allemaal een beetje bij de maag in de buurt dus vandaar.

  Ik heb nu dus een week of 6/7 last van een drukkend gevoel bij mij rechter lies. Vooral als ik zit merk ik het, als ik sta is het vrijwel niet aanwezig. Ben met week 2 wel naar de huisarts geweest en zijn we samen op onderzoek uit gegaan maar hij kon ook niks vinden. We dachten eerst samen aan de liesbreuk maar met de bekende 'blaastest' was er niks te vinden. Toen hij begon te porren voelde ik ook niks, behalve zijn vingers dan :p

  Ook had ik al een poos een nare smaak in mijn mond, toen ik mijn prullebak wou verschonen zat er schimmel op de bodem, dit had precies die zelfde smaak/geur die constant in mijn neus hing. De prullebak dus schoon gemaakt, hier werd het wel wat minder van. Paar dagen kwam het weer voorzichtig terug, nu heb ik vandaag die prullebak dus al mooi weggegooit en zet dus ook mooi geen meer op mn kamer.

  Maar kan dit dus ook effect hebben op het drukkende gevoel bij mij lies, eventuele lymfenkliertjes?

  Reactie
  #2

  Bedoel je dat je ziek geworden bent van de schimmel die in de prullenbak zat? Die kans is heel erg klein, want schimmels zijn meestal onschuldig voor gezonde mensen. Daarbij heeft de huisarts bij lichamelijk onderzoek niets gevonden dat zou kunnen wijzen op een schimmelinfectie en beschrijf je in jouw verhaal ook geen enkel symptoom hiervan.

  Reactie
  #3

  Nou ik ben er niet ziek van geworden, heb er voor de rest ook geen last van gehad(op dat gevoal na dan). Maar de geur en smaak die de schimmel me gaf toen ik de bodem aan het schoonmaken was, was de zelfde geur/smaak die ik soms had en kwam tegelijk aanzetten als het gevoel bij mij lies. De geur en smaak was er ook op de raarste momenten, zoals op school. Ik woon in Tilburg en mijn school is in Utrecht, dus dan lijkt me er wel een kans te zijn dat het in mijn systeem zat.

  Reactie
Reageer op: kleine zwelling bij lies
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief