Zweer/Ontsteking?

  • #1

    Hoi, ik heb al 2 jaar lang last van mijn linker boven buik. Na een grote maaltijd doet het meer pijn veel klostende geluiden en extreem gerommel geluiden. ben ook al 2 jaar misselijk. Ik heb een ct gehad voor iets anders maar daar gaf ik dit ook aan bij de internist en ze zagen niks aan de darm of maag maar hebben daar niet op gefocust omdat ze eerst aan mijn alvleesklier dachten. Is het mogelijk dat ik al 2 jaar met een maagzweer loop of is zolang niet mogelijk is het dan eerder een maagontsteking of erger? Ik ben ook veel afgevallen maar de huisarts zegt dat een ct niet meer nodig is al is dat alweer anderhalf jaar geleden.. wat zou dit kunnen zijn ? Ik ga zeker voor verder onderzoek zeuren maar weet iemand wat dit "zou" kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Ik zou aandringen op een verwijzing naar een mdl arts.
    Onderzoek levert betere informatie op dat opties wat het zou kunnen zijn.
    Want dan weet jij nog steeds niet wat het is.

    Reageer
    #3

    Ja dat doe ik ook zeker ik heb al gebeld voor een afspraak maar voor dat ik bij de mdl arts terecht kan want dat duurt wel weer een maand of 2, dan kan ik zelf misschien al iets doen om het te verberteren als iemand weet wat het zou kunnen zijn.

    Reageer
    #4

    Als ik een groot glas drinken neem begint het direct ook allemaal te knorren en te borrelen. Is dit de maag of de darm ?

    Reageer
    #5

    Meest waarschijnlijke is je maag dan

    Reageer
    #6

    Weet u misschien wat het zou kunnen zijn John of wat ik zou kunnen doen in de tussentijd voor het onderzoek wat nog wel een tijd zal duren helaas aangezien de wachttijden. Ik kan pas over 5 weken bij de mdl terecht en dan een onderzoek inplannen dan weer een maand wachten. Ik zou graag zelf al iets innemen of doen om het te verbeteren..

    Reageer
    #7

    Ik zou het zo helaas niet kunnen zeggen. Dat zal dan toch onderzocht moeten worden.
    Let in ieder geval op je voeding. Niet te vet eten, koffie beperken, geen alcohol, frisdrank (met koolzuurgas) beperken en licht verteerbare voeding gebruiken

    Reageer
Reageer op: Zweer/Ontsteking?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief