Mdl arts positief is met ursochol galstenen

  • #1

    Ik zoek een mdl arts met ervaring inzet ursochol of vergelijkbaar middel bij galstenen in of rondom Utrecht. Heeft iemand een naam?
    Ik heb 1 galsteen van 1cm + wat sludge in een verder gezonde galblaas. Ik heb weinig kolieken. Waarschijnlijk gekregen tijdens 2lingzwangerschap/borstvoedingperiode waarin ik continu honger had, afviel en niet heel mobiel was.
    Ik wil geen galblaasverwijdering. Mijn huisarts wil het middel niet voorschrijven omdat het geen richtlijn is. Hij wil wel verwijzen naar een mdl-arts. Zijn contact vond ursochol niets en zette het niet in...
    Ik heb het farmaceutisch kompas gelezen en zie niet in waarom ursochol geen goede optie is voor me en ik vind het eigenlijk bizar dat verwijdering van een orgaan geprefereerd wordt boven medicatie. Met mijn achtergrond denk ik dat mijn kans op terugkeer vd galsteen klein is en wil het op zijn minst proberen.
    Ik ben benieuwd of iemand me kan helpen met een contact.

    Reageer
Reageer op: Mdl arts positief is met ursochol galstenen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief