Verstopping en anale sex

  • #1

    Hallo,

    Sinds 6 November heb ik last van een verstopping, hier vandaag voor bij de huisarts geweest en medicijnen mee gekregen. Symptomen die ik heb zijn opgeblazen gevoel, weinig hoeven te poepen en in het begin maagkrampen.

    Nu begon ik me achteraf toch wat zorgen te maken. Op 28 Oktober heb ik namelijk anaal geëxperimenteerd met een dildo (20cm lang in totaal). Uiteindelijke beviel dit me niet en toen gestopt (wel genoeg glijmiddel gebruikt). Nu heb ik in die week erna (rond 2 November) een keer een druppeltje bloed gehad bij de ontlasting, een druppel en daarna ook niet meer.

    Ik maak me nu wat zorgen of ik niet misschien een scheurtje in me darm kan hebben. Komt misschien wat uit het niets maar lees hier online veel ontrustende berichten over. Ik stond hier bij de huisarts niet bij stil en daarmee niet het hele verhaal verteld.

    Reageer
    #2

    Als toevoeging op bovenstaande heb ik sinds vandaag het idee het iets benauwder te hebben.

    Reageer
    #3

    Ga dan terug naar de huisarts en vertel wel het hele verhaal!

    Dan kan die ter plekke bepalen of je doorgestuurd moet worden voor verder onderzoek om te kijken of er tijdens je experiment iets misgegaan is

    Reageer
Reageer op: Verstopping en anale sex


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief