Bloeding na anale seks

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi allemaal, afgelopen nacht hadden mijn vriend en ik op een feestje wel wat gedronken, en leek het ons in een beschonken en opgewonden bui een goed idee om tijdens het vrijen over te gaan naar anale seks. En dit puur op vaginaal vocht… een dom idee, maar het is wat het is.
  Nu heb ik wat lichte pijn ervaren, maar niet “abnormaal”. Nu sta ik even op, en merk ik toch wat anaal bloedverlies op en heb ik lichte pijn. Dien ik dit te laten controleren of mag ik het gewoon laten overgaan? Ik heb niet het gevoel dat het blijft bloeden ofzo.
  Ook vraag ik me af of mijn partner via de rectale weg, op enige manier mijn spiraal kan verduwd hebben (deze “wegen” liggen nl toch naast elkaar?)

  Dat het niet voor herhaling vatbaar is, is me reeds duidelijk 😉

  Reageer
  #2

  Ik zou er wel even naar laten kijken. Met de spiraal gebeurt zo niets

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Bij welke dokter dien ik hiervoor te gaan? De huisarts?
  Er was enkel een beetje bloed net na de daad zeg maar, nu is er geen bloed meer. Is het dan nog nodig? Is ook geen gegeven waar ik naar uitkijk dit te gaan vertellen :/

  Reageer
  #4

  Je kunt het even afwachten maar als het weer gebeurt, is het raadzaam om naar de huisarts te gaan. Het kan een infectie zijn

  Reageer
Reageer op: Bloeding na anale seks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief