Pijn buik rechtsonder

 • #1

  Ik ben een tijd geleden langs de huisarts geweest voor buikpijn rechts onderin mijn buik. Na een bloedtest waar uitkwam dat ik een te hoge ontstekingswaarde had werd ik doorgestuurd naar het ziekenhuis. Hier werden echos gemaakt.

  ‘Ontstoken vetbulten’ dat was de conclusie van de arts die hooguit 20 seconden bezig was (en daarna meteen weer wegliep)

  Ik had deze pijn nog nooit ervaren… nam er genoegen mee en denk dat het na 1,5 week echt over was.

  Nu zijn we een tijd verder en heb i dezelfde pijn inmiddels 2x gehad en lig ik nu in bed met de 3e keer. Het is geen pijn waarbij je kan denken ‘het is morgen weg’ want het blijft dagen hangen.

  Lopen doet pijn. Lachen doet pijn. Alleen stil liggen en zitten doet geen pijn…

  Ik heb weer een afspraak gemaakt bij de huisarts omdat ik er dit keer echt om kan huilen…

  Wat kan een andere oorzaak zijn? (het betreft echt mijn darm, want als ik druk zet voel ik ook helde pijn. Het gaat dus niet om mijn eierstokken) - ik word over 1,5 maand 24

  Reageer
  #2

  Joh, dit kan niet zo! Kan wel blindedarm zijn die ontstoken is. Bel huisartsenpost nu! En vraag of er iemand langs kan komen om je bij te staan. Desnoods ander ziekenhuis. Sterkte

  Reageer
  #3

  Wat vervelend!

  Het klinkt raar, maar het kan een blaasontsteking zijn. Ik had ook symptomen van blinde darm ontsteking. Op eerste hulp paar keer geweest. Ook met drukken rechts onder in de buik, maar vooral met loslaten deed het pijn.

  Blindedarm zag er goed uit. Urine moeten inleveren en bleek een enorme blaasontsteking te hebben.

  Het is 10 jaar geleden 3x gebeurt. Maar als ik nu zo'n pijn rechts onder in mijn buik heb, laat ik meestal urine checken en dan blijkt het inderdaad weer een blaasontsteking te zijn.

  Maar goed dat je weer naar de huisarts gaat!

  Reageer
Reageer op: Pijn buik rechtsonder
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief