Zere buik, slijm ontlasting en diarree gehad

 • #1

  Donderdag ochtend stond ik op met diarree zo dun als water, er zat ook veel slijm bij. Omdat we op vakantie waren dacht ik dat het kwam door het eten die avond ervoor. De diarree heeft de hele dag en nacht aangegehouden. Omdat we zaterdag een reis van 10 uur voor de boeg hadden heb ik een diaree remmer ingenomen, dit werkte wel hierna was de diarree ook over. Wel een beetje buikpijn de afgelopen dagen en sinds vanmorgen heb ik krampen, niet echt diarree maar moet om het kwartier weer naar de wc heb buikpijn/krampen de hele dag, ook zit er slijm bij de ontlasting, best veel. Wat zou dit kunnen zijn?

  Reageer
  #2

  Iets verkeerds gegeten, buikgriep, zou beide kunnen.

  Ik zou even langs de huisarts gaan,die kan wat onderzoek doen naar de oorzaak en zo beter een diagnose stellen dan via een forum waar geen artsen zijn of onderzoek mogelijk is.

  Reageer
  #3

  gevolg van de diarree.... iets verkeerds gegeten dus

  Reageer
  #4

  Inmiddels zijn de krampen weg, nog buikpijn soort steken, vol en opgeblazen gevoel in maag en buik maar nu kan ik niet meer naar de wc, heb wel lucht in mn buik de hele dag door en moet veel boeten laten

  Reageer
  #5

  Dan had je beter vandaag even contact met je huisarts op kunnen nemen, die had je dan advies kunnen geven en iets kunnen geven om je ontlasting weer op gang te brengen.

  Reageer
Reageer op: Zere buik, slijm ontlasting en diarree gehad
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief