Wat is dit?

 • #1

  Hoi allemaal
  Ik heb al een tijdje PDS volgens de artsen maar nu ik laatst naar een reguliere apotheek ging kreeg ik een probiotica voorgesteld en deze werkte bijzonder goed. Nu is mijn vraag, is het misschien dat ik een dysbiose heb in mijn darmen van schadelijke bacteriën waardoor een probioticum begon te werken. Ik heb nu af en toe nog last maar niet meer elke dag. Jarenlang heb ik elke dag diarree gehad met krampen waardoor ik niet buiten kon gaan. Ik heb immens veel medicatie gebruikt dat werd voorgeschreven maar niets hielp. Nu opeens een doodgewone probioticum met 3 stammen begon wonder boven wonder te werken. Hierbij heb ik dus ook mijn twijfels dat ik geen PDS heb maar een bacteriële dysbiose van mijn darmen. Kan dit of zit ik er helemaal naast.

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Ik denk dat je voor een goed antwoord op je vraag beter naar een arts kunt gaan (en die zijn hier op het forum niet).
  Wij kunnen wel zeggen "ja het zou kunnen" of "nee,hoor dat kan niet" ,maar of dat nou een betrouwbaar antwoord op je vraag is?
  Als de probiotica werkt,is dat voor jou heel fijn,maar voor een antwoord op je vraag ben je denk ik een onderzoek naar je darmbacteriën nodig.

  Reageer
Reageer op: Wat is dit?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief