Hartkloppingen

  • #1

    Ik had net een hartoverslag onder het eten maar ik weet niet zeker als het mijn hart was, het was geen sterke overslag. ik houd soms mijn wijsvinger op mijn pols en dan voel ik het niet overslaan maar wel iets wat erop lijkt, merk dan ook dat het eten slecht zakt en voelt soms alsof het blijft hangen waardoor ik het voel tussen de schouderbladen ter hoogte van mijn hart. Ik merk dan ook wel dat ik verkeerd adem onder het eten en bang ben om te verslikken en stikken.. kan een overslag kwaad (als dat wel zo is) en hoe adem ik goed onder het eten en kun je daar slikproblemen van krijgen?
    Ik heb vaak maagproblemen, een opgeblaze maag en pds, en waarschijnlijk een klein scheurtje in het middenrif maar ze vinden dat ik te weinig symtonen heb om me door te sturen en het te laten na kijken als dat wel zo is. En soms krijg ik een druk in mijn gezicht na het eten, ik denk soms wel dat ik chv heb maar kan dit allemaal kwaad?

    Reageer
    #2

    Dat kun je op je pols nooit vaststellen

    Reageer
Reageer op: Hartkloppingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief