Verschillende klachten

 • #1

  Hallo!

  Sinds enige tijd heb ik last van maagkrampen. Deze komen en gaan en duren vaak niet lang. Vaak verdwijnen ze wanneer ik water drink. Recent ben ik bang dat het iets ernstigs zou kunnen zijn maar dan vraag ik me af of de pijn dan niet constant moet zijn?
  Sinds een aantal dagen heb ik bijkomend het gevoel alsof er ter hoogte van mijn rechtermiddenbuik iets zit. Ik voel het niet wanneer ik ‘onderzoek’ maar wel als ik rechtsta of ‘s nachts op mijn buik lig. Zou dit een opgeblazen gevoel kunnen zijn of iets ernstig?

  Alvast bedankt voor de info!

  Reageer
  #2

  Als ze weggaan als je water drinkt kan het niets ernstigs zijn. Eet en drink je wel op tijd en voldoende

  Reageer
  #3

  Ik ben er mij van bewust dat ik te weinig water drink op een dag. Soms met moeite maar 2 glazen op een dag. Wel drink ik koffie en koolzuurhoudende dranken (max 3 blikjes per dag)
  Ik heb alleszins de indruk dat het snel wegtrekt wanneer ik water drink. Op wat zou het kunnen wijzen indien het niet wegtrekt met water?

  Wat denk je van het vreemd gevoel in mijn middenbuik aan de rechterkant?(=schuin boven de navel). Moet ik me hierover zorgen maken?

  Reageer
  #4

  Je moet zorgen dat je minimaal 2 liter water per dag drinkt. En met deze temperaturen zelfs 3 liter. Je drinkt te weinig en als je drinkt dan zoet spul geen wonder dat je maag protesteert.

  Reageer
  #5

  Je maag en je darmen hebben gewoon moeite door vochttekort.

  Reageer
  #6

  Bedankt voor je bedenking.
  Met de maagklachten loop ik reeds enkele maanden rond, voor de zomer. Komt ook uit het niets op.

  Zou het dan kunnen dat het vreemd gevoel in mijn buik van een opgeblazen gevoel komt of zou er een gezwel kunnen zijn dat ik voel zitten?
  Mijn excuses voor de gedachtengang, maar sinds ik kindjes heb (zelf 28jaar) ben ik enorm bang om ziek te worden of te sterven.

  Reageer
  #7

  Maar voor de zomer dronk je dus ook al te weinig....
  Met een gezwel heeft dat helemaal niets te maken hoor. Misschien hebben je darmen en maag ook last van de stress en de spanningen door je angsten

  Reageer
  #8

  Klopt, ik drink zelfden voldoende. Vanaf nu zal ik erop letten om voldoende water te drinken.
  Het is een geruststelling dat het gevoel in mijn buik volgens u niets met een gezwel te maken heeft.

  Fijne avond nog!
  Groetjes,
  Lotte

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Verschillende klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief