Parasiet gaat niet weg (Blastocystis hominis)

  • #1

    Hallo,

    Ik heb al jaren de blastocystis hominis, ik heb hier clioquinol voor gehad maar dat werkte niet. Minder zetmeel ook geprobeerd en nog wat andere dingen om er vanaf te komen. Ik kom er maar niet vanaf en ik heb er veel last van, ik weet niet meer wat ik moet doen. Heeft iemand tips of oplossingen (het liefst op natuurlijke wijze zoals kruiden of supplementen)

    Reageer
    #2

    Hallo,
    Ik heb ook al een ruim een half jaar last van diarree. Ik heb uiteindelijk zelf mijn ontlasting laten onderzoeken en ik blijk dus ook een parasiet te hebben. De huisarts vond het niet nodig, volgens haar was er niets aan de hand. Maar dit bleek dus niet zo te zijn, wat ik zelf ook al dacht. Vandaar al die diarree, al ruim een half jaar lang. Ik heb onlangs een kuur gedaan van kruiden en het is al weer heel wat beter geworden. Dit dit was een kuur van 2 weken, een week stoppen en weer een kuur. Ik ga er nu nog 1 doen, want ik heb het idee dat nog niet alles weg is. Het is een kuur van de website heel natuurlijk. Het zijn druppels HeelNatuurlijk Parasietenkruidenkuur Vloeibaar Clark. Ik wil geen antibiotica en vaak blijkt dit ook niet te helpen, lees ik op internet. Daarom probeer ik het ook op de natuurlijke manier om de parasieten weg te krijgen. Maar ik hoop dat je er inmiddels van af bent? Anders zou je dit ook eens kunnen proberen.

    Reageer
    #3

    Nog even voor de duidelijkheid:: het gaat bij mij ook om blastocystus hominis. Dat was ik even vergeten te vermelden.

    Reageer
Reageer op: Parasiet gaat niet weg (Blastocystis hominis)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief