Ontzettend misselijk

 • #1

  Hallo,

  Afgelopen maandag ben ik ontzettend misselijk geworden op werk. Ik ben naar huis gegaan (onderweg nog 2x overgegeven) en vervolgens de hele dag thuis nog blijven braken. Ik had gehoopt dat het op een gegeven moment wel voorbij zou zijn gegaan, maar nu 2 nachten verder en ik heb nog steeds om het uur het gevoel dat ik weer moet braken. Mijn keel is vanwege al het gal dat er uit is gekomen erg pijnlijk en het gevoel van misselijkheid wordt ook nog eens aangedikt door maagzuur wat nog steeds naar boven probeert te komen. Eetlust heb ik totaal niet, maar ik zorg er wel voor dat ik voldoende vloeistof nuttig.

  Ik ben niet iemand die zomaar naar de huisarts gaat, maar ik ben het nu wel aan het overwegen. Hebben jullie nog advies of tips of iets wat de misselijkheid kan wegnemen? Bedankt.

  Reageer
  #2

  Heb je zelf een idee waar de misselijkheid vandaan komt? Iets verkeerds gegeten bijvoorbeeld? Als je bijvoorbeeld een voedselvergiftiging hebt weet ik niet of ze iets voorschrijven bij de dokter want de "schadelijke stoffen" in je lichaam moeten er uit zodat je weer beter wordt.

  Maar je kan netzogoed toch even de huisarts bellen. Vooral als je weinig drinkt. Er zijn huisartsen die wel eens een medicijn tegen misselijkheid voorschrijven.

  En iets met gember, gember thee bijvoorbeeld is goed voor de misselijkheid.
  Probeer in ieder geval wel wat te drinken. Ivm gevaar voor uitdroging en omdat een tekort aan vocht juist de misselijkheid verergerd. Gewoon kleine beetjes.
  Er zijn ook mensen die lauwe cola drinken. Gewoon steeds kleine beetjes. Ik weet niet of het bij iedereen werkt.

  Reageer
  #3

  Neem gewoon contact op met je huisarts!

  Reageer
Reageer op: Ontzettend misselijk
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief