Aanhoudende diarree

 • #1

  Beste leden

  Ik heb sinds 2018 diarree losse stoelgang. Meestal brijachtig. Het bleek pas in 2020 dat ik een parasitaire infectie had en heb toen door glutenvrij te eten en anti parasitaire middelen te gebruiken zoals VERMOX mezelf kunnen ontwormen. Ik heb dit wel nooit via een stoelgang test gezien maar door een arts die zei dat mijn darmproblemen voortkwamen door gluten. Door glutenvrij te eten zag ik draadachtige wormen rond mijn ontlasting. Hierna heb ik zelf parasitaire middelen gebruikt van VERMOX tot alsemkruid, kruidnagel en zwarte walnoot. Mijn stoelgang was een beetje verbeterd, dus niet meer elke dag brijachtig maar af en toe vaste stoelgang met slijm. Nu heb ik wel per week 3 keer nog brijachtig ontlasting of een gedeelte vast en de rest brijachtig met buikkrampen. Het geneest dus niet. Ik eet elke dag pompoenpitten en anti parasitaire voeding omdat ik dus niet meer zoiets wil meemaken. Mijn darmen lijken nu enorm gevoelig. Telkens als ik of alcohol drink of rook (1 sigaret) heb ik diarree/brijachtig ontlasting.

  Ook nog altijd heb ik als ik 1 maand niet rook nog altijd per week 2-3 keer brijachtig ontlasting.

  Ik heb 1 jaar niet gedronken en een halfjaar niet gerookt en toch ervaar ik nog altijd brijachtig ontlasting.

  Ik heb heel veel ontlastingtesten laten afnemen de afgelopen jaar en telkens zonder resultaat. Ik vind wel soms “soort” eitjes in mijn ontlasting of segment soorten. Op het internet hebben ze identiek dezelfde vorm van “lintworm eitjes” of dode segmenten als ik het opzoek.

  Ik laat dan altijd testen doen van mijn stoelgang maar steeds zegt men dat er niets is. Geen giardia, geen wormen, geen parasieten NADA.

  Ik heb het wel gehad maar ik ben nu aan het denken of deze testen misschien niet kloppen en dat ik hiermee nog altijd te maken heb.

  Ik had acne op mijn rug maar dit is compleet verdwenen na parasitaire behandelingen. Ik moet wel melden door verschillende diëten te volgen oa glutenvrij en dergelijke ben ik 10 kg afgevallen alsook heb ik nu minder hongergevoel.

  Maar de vraag is dus wat heb ik nu? Kan het zijn dat ze het steeds missen en dat ik nog altijd een infectie heb. In heb een coloscopie laten uitvoeren en daar kwam ook niets uit alsook een calprotectine test.

  Ik weet het echt niet meer maar in heb wel dagelijks buikpijn. Mijn lichaam verteert soms ook niet goed… er is ook geen sprake van malabsorptie. Ik weet echt niet meer hoelang ik dit zo volhou. Ik heb dit jaar 3 keer een vermox kuur gebruikt, metradinazol antibioticum alsook pyrantel pamoate.
  Dit verspreid over een ganse jaar. Nu ga ik vrijdag beginnen met yomesan indien er nog een lintworm ofzo zit. Weet iemand raad?

  Ik heb altijd gezond gegeten, ik deed aan topsport. Amper alcohol, altijd hev ik opgelet op mijn voeding en dan nu dit. Het is allemaal begonnen na een reis naar Bali. Hiervoor had ik nooit last. Ik was een alleseter.

  Nu ik ook terug gluten eet heb ik minder PDS klachten. Het was een misdiagnose.

  In bijlage voeg ik een foto toe van het internet waarbij ik hetzelfde heb, wel niet in die hoeveelheid. 3-5 tal af en toe. Wat zijn dat en wat moet ik doen om terug te recupereren. Ik word er helemaal gek van.

  Iemand enig idee?

  Reageer
Reageer op: Aanhoudende diarree
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief