Buikpijn, wat kan dit zijn?

 • #1

  Beste,
  Ik heb nu al +- 3 weken last van buikpijn wat zich continu situeert rond en boven de navelstreek. Anderhalve week terug ben ik bij de dokter geweest en die heeft geluisterd naar mijn darmen en gevoeld bij de maag en darm streek. Ze zei dat het normaal klonk en dat het goed in beweging was. Ze voelde geen constipatie en zei dat ze zich ook totaal geen zorgen maakte en een foto dus niet nodig was. Ze zei dat het wes stress was die op mijn darmen was geslagen.
  Mijn stoelgang is nu de laatste 3 weken ook meer plat, maar geen diarree. Ook heb ik meer last van boeren en weiniger eetlust.
  Ik maak me toch zorgen dat dit wat ernstigs kan zijn (door mijn hypochondrie).
  Na wat gegoogled te hebben kwam ik uit op diverse dingen die ook buikpijn rond de navelstreek hebben : blindedarmontsteking, PDS, dikke darm ontsteking, enz.

  Nu heb ik al eerder gehoord dat ik PES zou hebben , maar dit is nooit onderzocht geweest dus is het voor mij ook heel moeilijk om te geloven.

  Vandaar mijn vraag. Wat denkt u ervan?
  Buiten de buikpijn klachten heb ik nergens last van.

  Reageer
  #2

  Btw ik ben een meisje van 24. Weet niet of dit nuttige info is

  Reageer
  #3

  Als je hypochondrie hebt, moet je vooral niet gaan googlen. Antwoorden vindt je er sowieso niet en helpen doet het ook niet want je veroorzaakt alleen maar meer stress en angst voor jezelf. Dus dan ook meer klachten. Neem nou eens aan wat de huisarts heeft gezegd

  Reageer
Reageer op: Buikpijn, wat kan dit zijn?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief