Anale fissuur gaat niet weg

 • #1

  Hallo, ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

  Ik ben eind maart naar de huisarts geweest en hij had een anale fissuur/kloofje geconstateerd bij mij, maar hij was niet 100% zeker, dus hij had een isorbidedinitraat zalf voorgeschreven en die heb netjes op tijd gesmeerd 4x per dag, maar nog steeds heb ik even veel pijn als eerst, er is geen verschil.

  Nog steeds een scherpe pijn en vers bloed bij de ontlasting. Ik heb nu zelf een gevoeld en net aan de buitenkant van mijn anus op de huid zit er een bolletje en dat is juist wat de pijn veroorzaakt, want als ik er op druk dan doet het pijn en jeukt ook een beetje.

  Soms wanneer ik wandel of gewoon zit jeukt het heel erg dat het ondraaglijk wordt op een bepaald moment.

  Zou iemand raad weten?

  Reageer
  #2

  Hoi, ik verloor ook een tijdje helderrood bloed na het ontlasten. Ben net zoals jij naar de huisarts geweest en een hoop geprobeerd maar het ging niet over. Mijn arts constateerde ook een fisseur en gaf me vaseline als tip. Dit een tijd elke avond smeren in combinatie met veel water drinken, elke dag ontbijten en magnesium innemen heeft er voor gezorgd dat ik er geen last meer van heb. Misschien helpt het ook om er niet mee bezig te zijn. Door te stressen kan je kringspier zich tijdens het ontlasten niet ontspannen en kan dat weer voor extra druk zorgen waardoor het wondje niet geneest. Hopelijk heb je er wat aan! Als het toch blijft bloeden, even terug gaan naar de huisarts.

  Reageer
  #3

  Maar had jij ook stekende pijn of helemaal geen pijn?

  Reageer
  #4

  Beste ik heb in mei een hal-rar operatie gehad, ook eerst anale fissuur, ik heb 2 zalven geprobeerd maar niks helpte. Ik had tot 8 uur per dag last... kon nietmeer deftig zitten...

  De eerste 7 dagen zijn een hel na de operatie, erna beterd het wel, ik had geen last meer na 14 dagen, maar de eerste dagen voelt het aan zoals gebroken glas :p. De draadjes zullen na 10 dagen wel verdwijnen ofzo.. komt wel goed ;)) .

  En nu voel ik me 200% ok terug, heb er lang meegelopen, telang! Beter nu doen!

  Mvg Andy

  Reageer
Reageer op: Anale fissuur gaat niet weg
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief